Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Νέα δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών από το H2B HUB

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 14:19

Το Tech Talent School, σε συνεργασία με το H2B HUB και την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος» συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο Ηράκλειο Κρήτης και προσφέρει δωρεάν σειρά μαθημάτων για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Το πρόγραμμα Tech Talent School for Educators έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσει τη διδασκαλία και τη μαθησιακή εμπειρία μέσω των εργαλείων που παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων. Το πρόγραμμα αφορά στην εκμάθηση σύγχρονων, καινοτόμων και εύκολων στη χρήση εργαλείων για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι εκπαιδευτικοί να κάνουν το μάθημα τους πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον.

Οι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας, αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εξοικειωθούν με νέες διαδραστικές και δυναμικές μεθοδολογίες μάθησης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, όπως: εισαγωγικά μαθήματα Office (Word, Excel, PPT), εισαγωγή στον Προγραμματισμό, ψηφιακά εργαλεία παρουσιάσεων και επικοινωνίας (Sway), ψηφιακά εργαλεία παιγνιώδους μάθησης (Game Learning), καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια για το Raspberry Pi, το WordPress, το Scratch και το Digital Marketing στην εκπαίδευση.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του H2B HUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος). Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το μήνα Νοέμβριο και είναι διαθέσιμο εδώ (http://bit.ly/tts_her_jf19)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.techtalentschool.gr.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)