Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Στο πλευρό των πολυτέκνων ο Χάρης Μαμουλάκης

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 13:19

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης είναι διατεθειμένος να βρεθεί στο πλευρό του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων ν. Ηρακλείου τόσο με την ιδιότητα του πολιτικού, όσο και με αυτήν του πολύτεκνου και να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια διεκδίκησης των αιτημάτων που απέστειλε ο Σύλλογος με επιστολή του στις 22/10, προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόκειται για αιτήματα που καλύπτουν μεγάλο μέρος από το φάσμα των αρμοδιοτήτων της δημόσιας διοίκησης (οικονομία, παιδεία, ΟΤΑ, κ.α.) και έχουν ως στόχο να ενισχύσουν με θεσμικά μέτρα την πολύτεκνη οικογένεια που δοκιμάστηκε σκληρά την τελευταία 10ετία.

Σήμερα, μετά τις προσπάθειες της προηγούμενης Κυβέρνησης, η χώρα βρίσκεται πλέον εκτός του καθεστώτος προγραμμάτων δημοσιονομικής προσαρμογής και έχει αποκατασταθεί η βιωσιμότητα των δημόσιων οικονομικών. Γι’ αυτό και η Κυβέρνηση οφείλει να μεριμνήσει για την πολύτεκνη οικογένεια και να ενισχύσει με κάθε τρόπο τον σπουδαίο και πολύπλευρο ρόλο της.

«Είναι αναγκαίο η Πολιτεία να στηρίξει με κάθε τρόπο τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες προσφέρουν τα μέγιστα στο κοινωνικό σύνολο και μάλιστα, δοκιμάστηκαν πολύ στα προηγούμενα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Ειδικά σήμερα, που λειτουργούμε εκτός του ασφυκτικού πλαισίου των μνημονίων, οι αποφάσεις της Πολιτείας πρέπει να είναι γενναίες και να αφορούν μέτρα ανακούφισης των πολύτεκνων οικογενειών», αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης. Και τονίζει: «Τόσο ως πολύτεκνος, όσο και ως Βουλευτής, προτίθεμαι να είμαι στο πλευρό του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων νομού Ηρακλείου με όλες μου τις δυνάμεις και να αγωνιστώ με στόχο την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)