Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o JobDays από το ΟΕΕ/ΤΑΚ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 13:25

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και λογιστών – φοροτεχνικών ολοκληρώθηκε από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης το 1ο JobDays ΟΕΕ/ΤΑΚ που συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete και σε συνεργασία με τη Skywalker.gr "Επί το έργον".

Στη διάρκεια του διημέρου οι Νέοι Οικονομολόγοι & Λογιστές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά σεμιναρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων και προσωπικής βελτίωσης, σε συνεδρίες (Mentoring) με την Ομάδα Μεντόρων του ΟΕΕ/ΤΑΚ, ενημερώθηκαν & δικτυώθηκαν με επιχειρήσεις και οργανισμούς και συμμετείχαν σε Workshops για την Νεανική Επιχειρηματικότητα με στελέχη της αγοράς και της Περιφέρειας Κρήτης, στα πλαίσια της στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης RIS3 CRETE.

jobdays oeetak3

Στην εσπερίδα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 1ου JobDays ΟΕΕ/ΤΑΚ, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης Σταύρος, ο οποίος στο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τα στελέχη του ΟΕΕ/ΤΑΚ και της Περιφέρειας Κρήτης για την επιτυχία του διημέρου, τόνισε ότι η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για την Περιφέρεια Κρήτης και ότι στην προσπάθεια αυτή οι τοπικές κοινωνίες, η Αυτοδιοίκηση και οι φορείς πρέπει να έχουν ουσιαστικό ρόλο. Τέλος, κάλεσε τα Επιμελητήρια να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν μαζί με την Περιφέρεια στοχευμένες και αποτελεσματικές δράσεις.

jobdays oeetak4

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Παπαδεράκη Αντώνη, της Διευθύντριας Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Δασκαλάκη Χρυσής, του Διευθυντή Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτάκη Κώστα, της Διευθύντριας Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού κ. Χατζηγιάννη Ελένης καθώς και των στελεχών της Περιφέρειας Κρήτης κ.κ. Καρούσου Αλίκης, Μπίλιου Χρήστου, και Κατερίνας Ρουσάκη.

Τέλος, τη σημαντικότητα και την επιτυχία του συνεδρίου παράλληλα με τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη επισήμανε και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ/ΤΑΚ κ. Σταύρος Καρτέρης, προσθέτοντας, ότι, «Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι η προσπάθεια αυτή να καθιερωθεί ως θεσμός για την αγορά εργασίας και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη. Το ΟΕΕ/ΤΑΚ, όπως είπε, ο φορέας που εκπροσωπεί πάνω από 3.500 οικονομολόγους στην Ανατολική Κρήτη, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που απασχολούν τους νέους στην ένταξη τους στην αγορά εργασίας και στην επαγγελματική τους αποκατάσταση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)