Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 12:48

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου επισκέφθηκε τη Τρίτη, η νέα Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, κα Λένα Μπορμπουδάκη, συνοδευόμενη από τους δύο νέους Υποδιοικητές της κεντρικής υπηρεσίας, κ.κ. Χάρη Λυδάκη και Δημήτρη Αγαπίου, τον Διοικητή και Υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ.κ. Γιάννη Τασσόπουλο και Γιάννη Φανουργιάκη, καθώς και τη Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Ντζιλέπη Πηνελόπη.

pagnh dioikhsh 7h ype2

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους σε όλες τις κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Δ/ντες και επαγγελματίες υγείας για ζητήματα που απασχολούν, αλλά και με νοσηλευόμενους, ενώ συνεχάρησαν το έμψυχο, επιστημονικά άρτιο προσωπικό του νοσοκομείου, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει η θέληση για την ουσιαστική υποστήριξη της τριτοβάθμιας μονάδας, του προσωπικού της, αλλά και των ασθενών.

pagnh dioikhsh 7h ype3

Όπως δεσμεύτηκε η νέα Διοίκηση, τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν κάθε κλινικό ή εργαστηριακό τομέα και προτάσεις επίλυσης τους θα συζητηθούν σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις το αμέσως προσεχές διάστημα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ