Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταδικάζουν τις απειλές κατά του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 11:30

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης καταγγέλλουν και καταδικάζουν τις ωμές και απροκάλυπτες ενέργειες στελεχών του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ του απερχόμενου Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ συναδ Βαγγέλη Μουτάφη.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρει:

«Προειδοποιούμε τους κατ΄ επάγγελμα τραμπούκους ότι δεν απειλούμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Οι τυχόν απειλές από την μειοψηφία των συνδικαλιστών του ΚΚΕ-ΔΑΣ δεν μας πτοούν. Απεναντίας μας συσπειρώνουν και μας ενδυναμώνουν.
Οι αποφάσεις, οι εξαγγελίες και η οργάνωση των απεργιακών κινητοποιήσεων γίνονται από τους εργαζομένους και τα Συνδικάτα και όχι από τον Ριζοσπάστη και τον Περισσό.
Η έλλειψη του Τριτοβάθμιου Οργάνου (διορισμένη διοίκηση), λόγω της βίαιης διακοπής του Συνεδρίου από τους Συνδικαλιστές-Οπαδούς του ΚΚΕ, μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα κενό οργάνωσης, ωστόσο τόσο τα Εργατικά Κέντρα (τα οποία ξεπερνούν τα 80), μεταξύ των οποίων και τα Εργατικά Κέντρα της Κρήτης, όσο και το σύνολο σχεδόν των Ομοσπονδιών ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ στα τοπικά ΔΣ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ λόγω των επαίσχυντων νέων μέτρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας για τις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα