Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Στη Δαμάστα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου για τον τελικό Super Cup ΕΠΣΗ

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:49

Στο γήπεδο της Δαμάστας, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να δώσει το παρόν στη φιλοξενία του σπουδαιότερου αγώνα στην ιστορία του γηπέδου. Το αθλητικό σωματείο του Μαλεβιζίου φιλοξένησε έναν αγώνα – γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο: τον τελικό Super Cup της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, που διοργανώθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.

damasta mpokeas telikos supercup2

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας συμμετείχε στις απονομές, απονέμοντας στον Π.Ο.Α. το Κύπελλο του νέου πρωταθλητή Α1 ΕΠΣΗ. «Η φιλοξενία τέτοιου είδους διοργανώσεων στα γήπεδα των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας είναι τιμή για το Δήμο μας. Στηρίζουμε τον αθλητισμό και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής μας. Βρισκόμαστε δίπλα τους στο σπουδαίο έργο που επιτελούν στον τομέα του αθλητισμού για τον τόπο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος.

damasta mpokeas telikos supercup3

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Μενέλαος Μποκέας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου και τον Πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη γύρω από το σχεδιασμό αθλητικών δράσεων και συνδιοργανώσεων στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου, καθώς και για σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ