Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Αποκατάσταση συντήρηση δημοτικής οδοποιίας οικισµών Χόνδρου, Καστρίου, Άνω Βιάννου, και Κερατοκάµπου του Δήμου Βιάννου

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 11:41

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Αποκατάσταση συντήρηση δημοτικής οδοποιίας οικισµών Χόνδρου, Καστρίου, Άνω Βιάννου, και Κερατοκάµπου του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 275.000,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βιάννου Λουλάκη Πολυχρόνη, της τοπικής συμβούλου Χόνδρου Γιαμαλάκη Αικατερίνη, και της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας .

Το έργο αφορά την τσιμεντόστρωση και ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών και βελτιώσεις υποδομών του δήμου και συγκεκριμένα:

1.Τσιµεντόστρωση δηµοτικού δρόµου στον οικισµό Άνω Βιάννου και κατασκευή τεχνικού στη θέση "Λιβανού".
2.Τσιµεντόστρωση δημοτικού δρόµου στον οικισµό στον οικισµό Άνω Βιάννου, βόρεια του νεκροταφείου Αγίας Μαρίνας .
3.Ασφαλτόστρωση δημοτικού δρόµου στον οικισµό Άνω Βιάννου, από την έξοδο της περιοχής "Πλάκας" έως αποθήκη Κοκολάκη.
4.Ασφαλτόστρωση δρόµου στον οικισµό Κερατόκαµπου, στη θέση "Λίµνη", και τσιµεντόστρωση δρόµου, στη θέση "Μονοµπούκα".
4.Ασφαλτόστρωσεις και τσιμεντοστρώσεις δημοτικής οδοποιίας εντός του οικισµού Χόνδρου.
5.Ασφαλτόστρωσεις οδών στον οικισµό Καστρίου, στη θέση "Ξεροκάµπι", στην θέση "Φλέγα" έως Άγιο Δημήτριο, κατασκευή δύο νέων τεχνικών, καθώς και τσιμεντόστρωση οδού στη θέση "Χωµατερή".

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα µε την υπ΄αρ. 6824/2018 απόφαση του πρώην Υπουργού Εσωτερικών κου Αλέξη Χαρίτση.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με χρηματοδότηση από το Υπουργείου Εσωτερικών προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας στους οικισμούς Άνω Βιάννου, Χόνδρου, Καστρίου και Κερατόκαμπου. Σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για τις ανάγκες των οικισμών ο Δήμος μας εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση, εκπονήθηκαν οι μελέτες από την τεχνική υπηρεσία και δημοπρατήσαμε με δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό το έργο με το οποίο θα βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές στα σημεία παρέμβασης προς όφελος των πολιτών. Συνεχίζομε και με άλλες συμβάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες ως αποτέλεσμα της προσπάθειας που έχουμε καταβάλει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οφείλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς και τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών κο Χαρίτση για την χρηματοδότηση του έργου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ