Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Μιτσερό: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς αποτέλεσμα

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 21:00

Πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος σημείων, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Οι σημερινές έρευνες επικεντρώθηκαν δυτικά και βόρεια της Κόκκινης Λίμνης, καθώς και στα σημεία που σηματοδοτήθηκαν χθες με τη χρήση του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος σόναρ.

Νωρίτερα:

Για 25η μέρα συνεχίστηκαν οι έρευνες σε Μιτσερό και Ξυλιάτο, για εντοπισμό των θυμάτων του καθ’ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Στην Κόκκινη Λίμνη, ανασύρθηκε το μεσημέρι ένα νεό εύρημα, από τον δύτη. Σε επιχείρηση στην οποία συνέβαλε και βάρκα με απόχη, το εύρημα μεταφέρθηκε έξω από το νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ανασύρθηκε πτώμα, αλλά τρία κομμάτια σφουγγάρια, δεμένα πάνω σε ξύλο και τυλιγμένα μέσα σε χαλί. Η επιχείρηση εντοπισμού της βαλίτσας επανήρχισε και αναμένεται να εισέλθουν στη λίμνη ο δύτης και η ρομποτική κάμερα.

Πάντως, νωρίτερα στην περιοχή υπήρξε έντονη κινητοποίηση γύρω από το εύρημα. Στην Κόκκινη Λίμνη έφτασαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, μέλη του ΤΑΕ, αλλά και πυροτεχνουργοί.

Πηγή: philenews.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)