Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Ίκερ Κασίγιας

Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 21:43

Ο Ίκερ Κασίγιας παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, εξερχόμενος από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε όλο τον αθλητικό κόσμο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Οπόρτο και εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη Σάρα Καρμπονέρο. Στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Κασίγιας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πέρασαν κάποιες μέρες. Ήταν κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Συνέβη σε μένα. Εδώ είμαστε. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων. Ήμουν πολύ τυχερός. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν, ένιωσα την αγάπη όλων. Δεν πρέπει να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλο το νοσοκομείο, τον γιατρό Νέλσον, και όλους τους ανθρώπους που μου επέτρεψαν να έχω μια γρήγορη αποθεραπεία. Καθώς και τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media. Νιώθω πολύ καλύτερα, θα ξεκουραστώ για μερικές εβδομάδες ή για μερικούς μήνες, ακόμα δεν ξέρω το χρονικό διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά είμαι καλά».

Επίσης μίλησε και για το μέλλον του, λέγοντας: «Δεν ξέρω πως θα είναι το μέλλον μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρίσκομαι εδώ και να είμαι σε θέση να λέω πως νιώθω».

newsbeast.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)