Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Κύπρος: Εντοπισμός πτώματος γυναίκας σε φρεάτιο σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 10:53

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση εντοπισμού πτώματος γυναίκας σε φρεάτιο σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό.

Η επιχείρηση ανάσυρσης που κράτησε αρκετές ώρες ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30 το βράδυ της Κυριακής ενώ η πληροφορία για πτώμα στην περιοχή έφθασε στις Αρχές από τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή. Άμεσα έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Σήμερα, θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας στις 10 το πρωί από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πτώμα το οποίο βρισκόταν εκεί για τουλάχιστον πάνω από 2 χρόνια. Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση, σαπουνοποιημένο, σε φρεάτιο βάθους 20 μέτρων γεμάτο νερό.

Εν τω μεταξύ άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό, όπου εντοπίστηκε χθες το πτώμα γυναίκας σε φρεάτιο.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για τις Αρχές ενώ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα της διερεύνησης προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας.

Οι έρευνες στρέφονται και στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι σήμερα, ενώ δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι προκαταρκτικές έρευνες.

Παρέμβαση εντωμεταξύ στο Πρωτοσέλιδο έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης αναφορικά με το μυστήριο γύρω απ΄ τον εντοπισμό πτώματος σε εγκαταλελειμμένο λατομείο στο Μιτσερό. Ο κ.Ματσάκης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Πηγη sigmalive.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)