Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
Νίκος Πατελάρος

Νίκος Πατελάρος

Νέος, σοβαρός, πετυχημένος ως αθλητικός δημοσιογράφος και με μεγάλο όραμα για το Ηράκλειο, ο Μάνος Μαρκάκης είναι ένα από τα μεγάλα "όπλα" της παράταξη "Ηράκλειο 3.7.5" με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη, ενόψει των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Ο ίδιος είναι Πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και Μηχανολογίας του ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, όπως επίσης κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού.

Εναρμονισμένος με τη σύγχρονη εποχή, έχει εξελίξει τις σπουδές του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Επικοινωνίας, ενώ μιλάει την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα.   

Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, εργάζεται στο χώρο της αθλητικής Δημοσιογραφίας σε μεγάλα ηλεκτρονικά Μέσα, τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ηράκλειο.

Έχει εργαστεί στο κομμάτι της οργάνωσης και παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών, αλλά και ως αθλητικός συντάκτης σε περιοδικό και ημερήσιο Τύπο. Από το 2015 έως σήμερα είναι καθηγητής Δημοσιογραφίας.

Η επιθυμία του να προσφέρει από τη μεριά του στην πόλη, αλλά και η επιδίωξή του για αλλαγή σε πολλά κακώς κείμενα που συμβαίνουν στο Ηράκλειο, τον ώθησε να συμμετάσχει στην κίνηση "ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5" με επικεφαλής τον Γιάννη Κουράκη.

Γιατί παρά το νεαρό της ηλικίας σας αποφασίσατε να ασχοληθείτε ενεργά με την πόλη του Ηρακλείου και κατεβαίνετε ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;

"Θεωρώ πως αυτό εκφράζει την επιθυμία μου να προσφέρω στον τόπο που μεγάλωσα, για έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής και μια κοινωνία δυνατή, με αυτοπεποίθηση και συμμετοχική με βάση τις ανθρώπινες αξίες. Ο καθένας επιβάλλεται να βρίσκεται κοντά στα κοινά, από τη μεριά του, από τον χώρο στον οποίο πιστεύει ότι θα προσφέρει εποικοδομητικά. Αν βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας, τότε είμαι σίγουρος ότι θα κοιτάμε μόνο μπροστά". 

Πιστεύετε ότι άτομα της ηλικίας σας ή και νεότερα πρέπει να αναλάβουν ευθύνες στο Δήμο;

"Φυσικά και πρέπει να υπάρχει το νέο αίμα, με το κίνητρο που το διακατέχει, τις νέες ιδέες οι οποίες θα είναι εναρμονισμένες με την εποχή μας. Ωστόσο, επιβάλλεται να υπάρχει και η εμπειρία. Γι' αυτό και η νέα αυτή προσπάθεια του Γιάννη Κουράκη, έχει τα βασικά στοιχεία που θεωρώ πως χρειάζεται να έχει μια ομάδα για να φτάσει στην κορυφή και έπειτα με τις κινήσεις της να αλλάξει ως προς το καλύτερο τον τρόπο ζωής μας".

Για ποια στοιχεία αναφέρεστε;

"Θα σας το παρομοιάσω με μια αθλητική ομάδα, η οποία επιδιώκει να φτάσει στην κορυφή. Αρχικά χρειάζεται έναν έμπειρο προπονητή. Έναν ηγέτη ο οποίος θα μπορεί να εμπνεύσει, να εκτιμήσει σωστά τις καταστάσεις, να ιεραρχήσει, να δώσει τις σωστές κατευθύνσεις και στο τέλος να υλοποιήσει. Έπειτα, έρχονται οι παίκτες. Νέοι, με ταλέντο, κίνητρο και θέληση, καθώς και έμπειροι που θα προσδίδουν τη σιγουριά που χρειάζεται στις δύσκολες καταστάσεις. Τελευταίο και σημαντικό κομμάτι, είναι οι ποιοτικοί φίλαθλοι. Στην προκειμένη περίπτωση οι πολίτες του Ηρακλείου που αν μη τι άλλο τους κατατάσσω στην πρώτη γραμμή και θα πρέπει πάντα να είναι ενεργοί σε οποιαδήποτε δράση. Πολίτες που θα βρίσκονται κοντά μας και στα καλά και στα κακά, για να διακρίνουν το λάθος και να το διορθώνουμε όλοι μαζί. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως έχουμε όλα τα παραπάνω στοιχεία και ως δημοτική κίνηση, αλλά προπάντων και ως κοινωνία".

Αυτό το νέο εγχείρημα θα σας αποτρέψει από το να ασκείτε την φυσική σας εργασία την αθλητική δημοσιογραφία;

"Φυσικά και όχι. Η δημοσιογραφία είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω στη ζωή μου. Είναι ένα επάγγελμα το λατρεύω και έχω πολλά να προσφέρω. Επίσης πιστεύω ότι αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν και ένα βασικό κομμάτι είναι ο αθλητισμός, που με βάση τη δουλειά μου γνωρίζω τι χρειάζεται να αλλάξει, τι δομές πρέπει να αξιοποιηθούν και σε ποια κομμάτια πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη. Βέβαια δεν είμαστε εδώ για να πετάξουμε ότι δουλειά έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε εδώ για να το πάμε ένα βήμα παραπάνω και να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα". 

Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας ως υποψήφιος;

"Όπως στη Δημοσιογραφία που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, έτσι και η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελεί μια πρόκληση. Μια πρόκληση ωστόσο με μεγάλες ευθύνες, για να φτιάξουμε την πόλη μας όπως πραγματικά θέλουμε. Το βλέπω σαν μια εμπειρία και αν μπορέσω από την πλευρά μου να συνεισφέρω θα το κάνω με τον ίδιο ζήλο που έχω πορευτεί μέχρι στιγμής στη ζωή μου". 

Πως θα περιγράφατε τον εαυτό σας με δύο χαρακτηριστικά;

"Σαν άνθρωπος είμαι αληθινός. Δε μου αρέσει η διπροσωπία και κοιτάζω να έχω δίπλα μου μόνο ειλικρινείς ανθρώπους. Ακόμα, ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου είναι η δοτικότητα. Στην καθημερινότητα μου αναζητώ συνεχώς πράγματα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου ή κι εκείνους που βλέπω πως το έχουν ανάγκη. Νιώθω ικανοποίηση να βλέπω τους άλλους χαρούμενους. Δε μου αρέσουν οι εντάσεις και βασικά η ζωή μου είναι εναρμονισμένη με τις αξίες που έχω πάρει από τους γονείς μου και κει τα οφείλω όλα". 

"Ο Γιάννης Κουράκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει την πόλη μας ψηλά"

Πείτε μου ένα λόγο για τον οποίο οι πολίτες θα πρέπει να ψηφίσουν τη δημοτική κίνηση Ηράκλειο 3.7.5.;

"Αρχικά θα προτρέψω τον κόσμο να δώσει το παρών στις εκλογές, γιατί αφορά τον τόπο που μεγάλωσε, που μένει και που οραματίζεται. Αναφορικά με το ερώτημα, γιατί να ψηφίσουν την κίνηση "Ηράκλειο 3.7.5", θα σας πω πως έχουμε ένα πλάνο με αρχή, μέση και τέλος, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Πως αυτή θα γίνει πιο ευέλικτη, πιο εύκολη, απλή και κατά κύριο λόγο πιο ποιοτική. Σε όλα τα επίπεδα.  

Το Ηράκλειο σαν πόλη χρειάζεται μια αλλαγή. Χρειάζεται να γίνει ένας Δήμος πρότυπο, προπάντων για τους ίδιους τους πολίτες του. Ο κ. Γιάννης Κουράκης όχι μόνο γνωρίζει, έχει την εμπειρία και την ικανότητα, αλλά το έχει αποδείξει, κάτι το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Έχει αποδείξει την αγάπη του για το Ηράκλειο και έχει αποδείξει με όσα έχει κάνει, ότι μπορεί να φτάσει την πόλη μας ψηλά. Εμπνέει τη σιγουριά που δεν έχουν τα τελευταία χρόνια οι πολίτες και θέλουν να αποκτήσουν. Βέβαια έχει και την κατάλληλη ομάδα από πίσω του. Είναι ευτύχημα στις μέρες μας να ασχολούνται όλο και περισσότεροι νέοι ενεργά με την πόλη τους, γιατί αυτό δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε ιδέες, νοοτροπίες και υλοποιήσιμα έργα. Και αυτό η κίνηση "Ηράκλειο 3.7.5" το προσδίδει". 

Αν σας δινόταν η ευκαιρία υλοποίησης ενός μόνο έργου ποιο θα ήταν αυτό;

"Αρχικά δε διανοούμαι εν έτη 2019 να υπάρχουν άστεγοι, αδέσποτα και μια καθημερινότητα η οποία είναι μέτρια. Αυτό βέβαια χρειάζεται δουλειά και είμαι σίγουρος πως έχουμε και την όρεξη και τις ιδέες να το αλλάξουμε με τη βοήθεια φυσικά του καθενός μας. Αν ήταν ένα κομμάτι το οποίο έχω οραματιστεί, είναι να υπάρχει σε κάθε συνοικία ένα σύγχρονο  αθλητικό συγκρότημα.  Ας είναι και μικρό. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός είναι το βασικό στοιχείο μιας υγιούς κοινωνίας και αν μπορέσουμε να προωθήσουμε σωστά το αθλητικό κίνημα τότε θα έχουμε πετύχει έναν από τους βασικούς μας στόχους. Γιατί ανάπτυξη του αθλητισμού, σημαίνει ανάπτυξη της ποιότητας ζωής και συνάμα πολιτιστική ανάπτυξη. Πρέπει και επιδιώκουμε να δώσουμε βάση στις συνοικίες γιατί το έχουν ανάγκη. Όπως επίσης και το πράσινο έχουμε ανάγκη στην πόλη μας".

Σας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδος δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Παγκρήτιο Στάδιο;

"Αρχικά θέλω να πω πως είναι ευτύχημα που το Παγκρήτιο Στάδιο θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων σε βάθος χρόνου, αν και δε δώσαμε τα καλύτερα αρχικά δείγματα. Έχουν γίνει λάθη, γι' αυτό χάθηκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια και ο κόσμος γνωρίζει. Από την πλευρά μου δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο εκσυγχρονισμός του σταδίου δεν προχώρησε σύμφωνα με τις χρονικές προθεσμίες της UEFA. Νομίζω ότι είναι ένα εύλογο αναπάντητο ερώτημα, τη στιγμή που οι ιθύνοντες γνώριζαν τα πάντα, ενώ το στάδιο παραμένει χωρίς στέγαστρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όμως, δεν πρέπει να κοιτάζουμε πίσω και άμεσα επιβάλλεται να προβούμε στις απαραίτητες κινήσεις για να μην έχουμε ξανά τα ίδια".

Είστε αισιόδοξος για τις ερχόμενες εκλογές;

"Γενικά είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος και στην καθημερινότητά μου. Οπότε, ναι. Γιατί πιστεύω ότι αν γίνει κάτι σωστά, με αξιοπρέπεια και το ήθος που μας διακρίνει, τότε θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Σ' αυτό το πλαίσιο κινούμαστε και θα συνεχίσουμε". 

Μαρκάκης Μάνος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»/ Γιάννης Κουράκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με την κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νίκη της στις δικαστικές αίθουσες, δηλώνοντας βέβαιοι για την αθωώτητα της εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης έστειλε μήνυμα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ζητώντας χαρακτηριστικά να μην μείνει ούτε ένα καρεκλάκι άδειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τους χειρισμούς της, σε ότι αφορά στη δικαίωση του ΟΦΗ, στην Επιτροπή Εφέσεων.

Ημασταν βέβαιοι από την πρώτη στιγμή, ότι όλη αυτή η σκευωρία σε βάρος του ιστορικού μας συλλόγου, θα καταπέσει πανηγυρικά, όπως και έγινε.

Αυτό που μένει τώρα, είναι όλοι μας, να βοηθήσουμε την ομάδα μας, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, να πάρει τη νίκη, ώστε να ορίζει εκείνη και κανείς άλλος την τύχη της, σε ότι αφορά την παραμονή μας στην κατηγορία.

Καλούμε τους παίκτες του ΟΦΗ, να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας, να γεμίσει το γήπεδο και με σωστή συμπεριφορά, να σπρώξει την ομάδα μας, σε μια ακόμη μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά, τη μεγαλύτερη, για τη φετινή χρονιά.

Ούτε ένα καρεκλάκι άδειο, την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ!

Ο στόχος είναι πλέον πολύ κοντά!

 

Μια ιδιαίτερη αφιέρωση, για την ιστορική άνοδο του ΟΦΗ, στην Α1 βόλει, έκανε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ζλατιλίδης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, που είναι καθηγητής στο Δημοτικό σχολείο Θραψανού, την Τρίτη (23/4) με την επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα, πήρε την …κούπα, και την πήγε στο σχολείο!

Ηταν μια κίνηση, για να ευχαριστήσει τη διεύθυνση του σχολείου και τους συναδέλφους του, καθηγητές, για την ηθική συμπαράσταση που είχε από αυτούς, όλη τη χρονιά.

Κυρίως, από τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Καλογεράκη, τον οποίο ο Δημήτρης Ζλατιλίδης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, που έχει δώσει …άρωμα ΟΦΗ στο σχολείο του Θραψανού (υπάρχει στο σχολείο και φανέλα του ΟΦΗ στο βόλει, σε μεγάλη κορνίζα στον τοίχο), μοιράστηκε τη χαρά του και με τους μικρούς του μαθητές, ενώ τους υποσχέθηκε ότι του χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα παιχνίδια του ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία του βόλει.

Δείτε φωτογραφίες

 
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 12:24

Μπήκαν Σακόρ και Στρέζος

Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βαγιέμπα Σακόρ και Γιώργος Στρέζος, ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Στη διάθεση των Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ισις τέθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές που ήταν απόντες στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός παραμένει ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς λόγω ίωσης, ενώ νέο πρόβλημα πρόεκυψε με τον Θανάση Ντίνα στον τετρακέφαλο, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Δερμιτζάκης και Κομεσίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Δεληγιαννίδης συνέχισε την θεραπεία του.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (19/4).

 

 

Την Τετάρτη στο Ατσαλένιο πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά στήριξης για τον άτυχο Στάθη Καραταράκη.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρόν ενισχύοντας την οικογένεια του Σταθη στην προσπάθεια που κάνει για την όσο καλύτερη και άμεση αποκατάσταση της υγείας του.

Από πολύ νωρίς βρέθηκε στο γήπεδο ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης δείχνοντας την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας την προσπάθεια.

Στο περιθώριο του τουρνουά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παλαιμάχους των ΠΟΑ και ΟΦΗ, τον σύλλογο προπονητών Ηρακλείου και την ομάδα του Δήμου της πολής,

αφουγκραζόμενος τις σκέψεις και τα προβλήματα τους.

 

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 12:10

ΚΟΥΡΗΤΕΣ: «Ζούμε το όνειρο μας»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι του ΟΦ Ιεράπετρας δήλωσαν ότι ζουν το όνειρο τους τις τελευταίες μέρες.
 
Οι Κουρήτες έδειξαν την επιθυμία τους να παραμείνει ο Θανάσης Χηνόπουλος ισόβίος όπως λένε πρόεδρος της ομάδας και ευχαρίστησαν τον προπονητή Γιάννη Μάγγο αλλα και τους ποδοσφαιριστές για την μεγαλη διάκριση των "ασπρόμαυρων" που πλέον συγκαταλέγονται στις 40 καλύτερες ομάδες της χώρας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους "ΚΟΥΡΗΤΕΣ¨":
 
Ο  Σ.Φ.ΟΦΙ  "ΚΟΥΡΗΤΕΣ"  ζει  τις  καλύτερες  μέρες  του. Ζούμε  το  όνειρο  μας  που  δεν ήταν  ποτέ  άλλο  από το  να  δούμε  τον  ΟΦΙ  μας  στα  μεγάλα  σαλόνια  του  ελληνικού  ποδοσφαίρου. Ναι  ο  ΟΦΙ  από  την  Κυριακή  το  βράδυ  βρίσκεται  στις  40   καλύτερες  ομάδες  της  Ελλάδος. Πρόεδρε  μας  κ. Χηνόπουλε  δεν  έχουμε λόγια  για  να  εκφράσουμε  αυτό  που  νοιώθουμε για σένα. Το  μόνο που μπορούμε  να  σου  πούμε  είναι  ότι  σε  θέλουμε ισόβιο πρόεδρο του  ΟΦΙ. Σε  ευχαριστούμε. Ενα μεγάλο  ευχαριστώ  όμως  και  στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης , τον προπονητής μας τον Γιάννη  τον Μάγγο  και  τους  συνεργάτες  του , τους  παικταράδες  της  ομάδας μας  και  σε  όλο  τον  κόσμο  της  Ιεράπετρας  για  την συγκλονιστική τους  συμπαράσταση  σε όλη τη χρονιά. Εξαιρετική αναφορά χρειάζεται η σελίδα του ΟΦΙ στο διαδίκτυο η οποία είναι βασικός συντελεστής της επιτυχίας μας και πολλές φορές πηγή έμπνευσης μας.

Εμείς  οι  ΚΟΥΡΗΤΕΣ  , οι  ακοίμητοι  φρουροί  της  μεγάλης  μας  Ιδέας  και  της  μεγάλης  μας  Αγάπης  που  ονομάζεται  Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ , υποσχόμαστε  σε  όλους  ότι θα  παραμείνουμε  πάντα στις  επάλξεις  ευελπιστώντας  σε  ακόμα  μεγαλύτερες  διακρίσεις  του  ΟΦΙ  μας.
 

Η ομάδα του Ζαρού εξέδωσε ανακοίνωση για τη τιμωρία ενός βαθμού και της έδρας της στα play off  την οποία τόνισε πως δε θα σχολιάσει και ότι θα συνεχίσει το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και δεν θα ασχοληθεί με εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Ζαρού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣΗ, η ΟΜΑΔΑ του Ζαρού γνωρίζοντας αρκετά καλά πως παίζεται η μπάλα στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενημερώνει όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου, ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από κανένα εξωαγωνιστικό παράγοντα, όπως άλλωστε περίτρανα έχει αποδείξει έως τώρα!

Όπως μέχρι σήμερα δεν έχουμε ασχοληθεί με κανένα και τίποτα άλλο εκτός από την ομάδα μας, αυτό θα κάνουμε και τώρα, μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ, στην οποία με την παρουσία εκπροσώπων της ομάδας απολογηθήκαμε με αποδείξεις , αλλά τιμωρηθήκαμε με ενδείξεις!

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε καλά αυτό που ξέρουμε: Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να δίνουμε πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να γεμίζουμε κάθε Κυριακή τις κερκίδες, να κάνουμε παρέες εκτός γηπέδου και στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε στην 1η θέση!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ΑΟ. ΖΑΡΟΥ

Το Λίντο κατάφερε μία αγωνιστική πριν το τέλος να τελειώσει όποια σενάρια έλεγαν πως θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία, τερματίζοντας στην 8η θέση.

Ο προπονητής του Δαυίδ Φραγκιαδάκης παρέθεσε δηλώσεις στο prismasport.gr με τις οποίες ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες του για την χρονιά που πέρασε και να δώσει ένα μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον,

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Λίντο:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ομάδας μου για την αγωνιστική χρονιά που έκαναν και ιδιαίτερα τον Κώστα Τσαφαντάκη που  επέλεξε να έρθει σε εμάς τον Γεννάρη, ενώ μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα με μεγαλύτερους στόχους.

Μας βοήθησε πάρα πολύ με τα οκτώ τέρματα που σημείωσε και ελπίζω να βρίσκεται στην ομάδα και  τη νέα χρόνια για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό μετά από τρία χρόνια, στο γήπεδο μας.

Είχα πει ότι θα τερματίσουμε στην εξάδα τελικά δεν τα καταφέραμε, δεν πειράζει.

Είμαι ευχαριστημένος που δημιουργήσαμε μιά ομάδα με ταυτότητα, την οποία σέβεται ο αντίπαλος και δεν μπορεί να πει ότι έχει πλεονέκτημα απέναντι μας.

Πλέον σχεδιάζουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα του χρόνου με το πλεονέκτημα ότι θα είμαστε στο γήπεδο μας.

Η ομάδα ως γνωστόν ήταν, είναι και θα είναι η αφετηρία στην καριέρα πολλών παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.»

 

Δείτε στο  βίντεο που έφτιαξε η crete2day τα γκολ και τις φάσεις του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Δαμάστα και ΠΟΑ που είχε νικητή τους φιλοξενούμενους με 1-3.

Ηταν απο τους κορυφαίους του ΟΦΗ, στον μεγάλο τελικό για την άνοδο στην Α1 βόλει.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Αργύρης Αντιφάκος (δεξιά στην φωτογραφία), μίλησε στο FWS.GR για την άνοδο του ΟΦΗ και την επόμενη μέρα.

Οπως είπε ο παίκτης απο τη Νάουσα "ο ΟΦΗ μπορεί να εδραιωθεί στη Volley League", μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, ανέφερε ότι το ρόστερ του ΟΦΗ ήταν το καλύτερο στην Α2 κατηγορία, ενώ μίλησε για το όνειρο του, να αγωνιστεί κάποια στιγμή σε ένα Ευρωπαικό αγώνα!

Αναλυτικά οι αναφορές του:

– Ήσουν και πέρυσι στον ΟΦΗ. Τι ήταν αυτό που πήγε καλύτερα και σας βοήθησε να πετύχετε τον στόχο της ανόδου; Ομοιογένεια, ποιότητα, ψυχολογία;

«Πέρυσι ενώ έγινε μια αξιόλογη προσπάθεια απ’ την διοίκηση για να ενισχύσει την ομάδα υπήρξαν πολλές ατυχίες με αποχωρήσεις και τραυματισμούς έτσι η ομάδα βγήκε εκτός στόχων νωρίς φέτος δημιουργήθηκε ένα ρόστερ με βάθος με πολλούς αξιόλογους αθλητές οι οποίοι είχαν κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι στην κατηγορία και αυτό το πετύχαμε με όλα αυτά που ανέφερες».

– Η διοίκηση στήριξε την προσπάθεια και δικαιώθηκε. Κόσμος ακολούθησε στην Αθήνα την ομάδα για να την ενισχύσει στον τελικό της ανόδου. Στόχος για τον ΟΦΗ θα είναι εκτός από την παραμονή να εδραιωθεί και στη μεγάλη κατηγορία;

«Με επικεφαλής τον κύριο Δάνδαλη που στηρίζει για χρόνια αυτήν την προσπάθεια με τον κόσμο του ΟΦΗ να στηρίζει την ομαδα και με σωστές επιλογές αθλητών και διοίκησης νομίζω ότι ο ΟΦΗ έχει τα φόντα να εδραιωθεί στην μεγάλη κατηγορία».

– Με αφορμή και την παρουσία του Φοίνικα στη μεγάλη κατηγορία πες μας τι δυσκολίες συναντά μια ομάδα που βρίσκεται σε νησί ειδικά τον χειμώνα;

«Θα σου μιλήσω συγκεκριμένα για το Ηράκλειο που έχω προσωπική εμπειρία. Πιο πολύ στο θέμα μετακίνησης το ότι πρέπει να αλλάξεις δύο μέσα μεταφοράς όταν παίζεις στην επαρχία κυρίως, μιας και η ομάδα μετακινείται συνήθως με καράβι και εν συνεχεία με λεωφορείο κι αυτό γίνεται κάθε 15 μέρες».

-Κλείνοντας σε ερώτηση αναφορικά με τους μελλοντικούς του στόχους και το αν θα επιθυμούσε να συνεχίσει στον ΟΦΗ επεσήμανε:

«Δόξα τω Θεώ, τους περισσότερους τους έχω εκπληρώσει το τελευταίο που θα θελα να κάνω πριν σταματήσω είναι να αγωνιστω σ’ έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Θα συζητήσω με την διοίκηση κι αν υπάρχει ενδιαφέρον γιατί όχι; (σ.σ αναφορικά με την παραμονή του στον ΟΦΗ)».

Σελίδα 1 από 59

Search