Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020
Κατερίνα Σγουρού

Κατερίνα Σγουρού

Για τρίτη χρονιά παραμένει στη Γαρίπα ο Σπύρος Ξυπάκης, ο οποίος τη φετινή χρονιά θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία (διαβάστε εδώ).

Ο έμπειρος προπονητής στη δήλωση στο Prismasport.gr ευχαρίστησε το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη και τόνισε ότι θα προσπαθήσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Ξυπάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δ/Σ της Γαρίπας και ιδιαίτερα τον κ. Βασιλάκη και τον κ. Κασαπάκη που μου εμπιστεύονται για τρίτη χρονιά την ομάδας τους. Δηλώνω ότι θα προσπαθήσω να πραγματοποιηθεί η προσπάθεια τους να ενσωματώσουν παιδιά από την Γαρίπα και την γύρω περιοχή».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Αύριο Τρίτη 7/7 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί τελικά το πρώτο συμβούλιο της νέας διοίκησης του Ποσειδώνα.

Το Δ.Σ είχε οριστεί για σήμερα Δευτέρα 6/7, ωστόσο οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το μεταθέσουν, προκειμένου να υπάρξει απαρτία και να δώσουν το παρών όλα τα μέλη.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί το γήπεδο στην Αγία Αικατερίνη και ακολουθούν το θέμα του προπονητή και ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Πραγματοποιήηκε την Κυριακή 5/7 η ετήσια Γενική Συνέλευση της Γαρίπας.

Η διοίκηση έκανε διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και ανέπτυξε τα νέα δεδομένα για την επόμενη σεζόν, η οποία κρίνεται δύσκολη για όλα τα σωματεία.

Η Γαρίπα είχε πραγματοποιήσει πέρυσι εκλογές και ο νέος αθλητικός νόμος δεν την υποχρεώνει να το πράξει και φέτος. Κατά συνέπεια αποφασίστηκε να συνεχίσει το έργο του το Δ.Σ με πρόεδρο τον Χρήστο Βασιλάκη.

Η Γενική Συνέλευση παρά τις δυσκολίες στο τοπικό πόδόσφαιρο έγινε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, καθώς το χωριό πάντα είναι κοντά και στηρίζει την ομάδα. Επίσης παλαίμαχοι παίκτες και παράγοντες υποσχέθηκαν ότι θα συνδράμουν για το σωματείο.

Το Δ.Σ, το οποίο εκλέχθηκε πέρυσι και συνεχίζει το έργο του:

Πρόεδρος: Χρήστος Βασιλάκης

Αντιπρόεδρος: Μανόλης Κασαπάκης
Γενικός Αρχηγός: Μιχάλης Φανουργιάκης
Γραμματέας: Γιώργος Αρχαυλάκης
Ταμίας: Γιάννης Αδικειμενάκης
Μέλη: Γιώργος Βασιλάκης, Νίκος Σωμαράκης, Κωνσταντίνος Κλεισαρχάκης, Γιώργος Πατεράκης, Βαγγέλης Φανουριάκης.

Προπονητής ο Σπύρος Ξυπάκης

Ο Σπύρος Ξυπάκης θα αναλάβει να καθοδηγήσει τη Γαρίπα στο νέο πρωτάθλημα από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έχει και καθήκοντα διευθυντή θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό με τον Δ.Σ με βασικό γνώμονα την αξιοποίηση νέων παιδιών. Οι προπονήσεις έχει αποφασιστεί να γίνονται στο Αρκαλοχώρι προς διευκόλυνση της μετακίνησης των παικτών από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Prismasport.gr (διαβάστε εδώ) ο Γενικός Γραμματέας του ΕΓΟΗ, Γιάννης Ντελινταδάκης υπέβαλλε την παραίτηση του διαμαρτυρόμενος για τον νέο αθλητικό νόμο θεωρώντας ότι αδυνατεί να πράξει προς όφελος του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Βαγιάς, Δημήτρης Κοροβέζος γνωστοποίησε ότι η παραίτηση δεν έγινε δεκτή, καθώς το Δ.Σ έκρινε ότι ο κ. Ντελινταδάκης με τις ενέργειες του λειτουργεί για το συμφέρον του σωματείου.

Συνεχίζεται ο «χορός» των ανανεώσεων στον Ρωμανό με τον Μαρίνο Σεραφειμίδη να δίνει τα χέρια με τους ιθύνοντες.

Ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στην ομάδα της Ελιάς και θα αποτελέσει βασική επιλογή για τον Άλκη Πλουσή.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός μετακόμισε πέρυσι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (2020) στον Ρωμανό από τον Ηρόδοτο σε μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη.

Ωστόσο την τωρινή μεταγραφική περίοδο έμεινε ελεύθερος από τους «κιτρινόμαυρους» (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ του Prismasport.gr) και διαπραγματεύτηκε την ανανέωση του με την ομάδα της Ελιάς. 

Φως στο τούνελ...έχουν δει στον ΑΟΤ και όπως σας ενημερώσαμε από το Prismasport.gr (διαβάστε εδώ) αναμένονται θετικές εξελίξεις για το ιστορικό σωματείο.

Εκτός όμως από την οργάνωση στην πρώτη ομάδα το νέο Δ.Σ που θα προκύψει ρίχνει το βάρος και στις Ακαδημίες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εμπιστεύτηκαν το ευαίσθητο αυτό κομμάτι σε δύο δικά τους παιδιά. Πρόκειται για τους Νίκο Κουρουθιανάκη και Γιώργο Κωνστανταράκη, οι οποίοι ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν τους γονείς και τους ιθύνοντες της ομάδας του Τυμπακίου με τη δουλειά τους. 

Η Ακαδημία έχει προσελκύσει 100 παιδιά, η συνεργασία μεταξύ τους είναι άψογη και σε λίγο χρόνο έχουν κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου και βέβαια κυρίως των γονέων που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

 

 

Ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας του ο Πέτρος Στρατήγης και επανήλθε «σιδερένιος» στο γήπεδο!

Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός μετά την επέμβαση στους χιαστούς αποθεραπεύτηκε και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του Αλμυρού μέχρι και τη διακοπή για το καλοκαίρι.

Ο Πέτρος Στρατήγης αποτελεί πολύτιμη ποιοτική μονάδα για την ομάδα του Γαζίου με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

 

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο facebook οι ιθύνοντες της Θερίσσου κάνουν έκκληση για ηθική και οικονομική στήριξη στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι η ύπαρξη των ερασιτεχνικών σωματείων είναι διέξοδος για τη νεολαία και δείχνουν το σωστό δρόμο στα νέα παιδιά.

Αναλυτικά:

«Στηρίξτε ηθικά και οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία! Η ύπαρξη αυτών είναι διέξοδος της νεολαίας στην σωστή κατεύθυνση !Ο αθλητισμός παράγει αρχικά καλούς μαθητές και στην συνέχεια εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους, έτοιμους να προσφέρουν στην κοινωνία! Αυτή είναι η αποστολή μας και αυτό υπηρετούμε! Να δείξουμε έναν ωραίο δρόμο στα νέα παιδιά!».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Σε νέα εποχή όπως είναι γνωστό έχει εισέλθει ο Μαραθώνας μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Λυδάκη.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας των Καλεσών, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του και την ποδοσφαιρική του πορεία με το ιστορικό σωματείο ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής με τεράστια προσφορά μίλησε στο Prismasport.gr.

Ο ακούραστος εργάτης του Μαραθώνα και αγαπητός σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος στοχεύει σε μια αξιοπρεπή πορεία και να καθιερωθεί ξανά στην Α1 ΕΠΣΗ.

«Μου ζητήθηκε να αναλάβω το πόστο του προέδρου και δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ. Τα παιδιά είναι δίπλα μου, δείχνουν διάθεση και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο», τόνισε και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και παράλληλα ο Μαραθώνας να καθιερωθεί ξανά στη μεγάλη κατηγορία, όπου ανήκει».

Στα πλάνα της νέας διοίκησης είναι και η οργάνωση της Ακαδημίας των Καλεσών, προκειμένου η ομάδα να αξιοποιήσει τα δικά της ταλέντα και να γίνει πόλος έλξης για τα παιδιά του χωριού.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ προέχει η πρόσληψη προπονητή. Το Δ.Σ του Μαραθώνα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο τεχνικούς και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις. Στον μεταγραφικό τομέα και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον νέο τεχνικό θα δρομολογηθούν και τα μεταγραφικά ζητήματα με 4 ή 5 μεταγραφές να κρίνονται απαραίτητες, έτσι ώστε να χτιστεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Δυναμικά ξεκίνησαν τις ανανεώσεις στον Ραύκο με τους τέσσερις αρχηγούς να δίνουν τα χέρια με τη διοίκηση.

Πρόκειται για τους Νίκο Καπελώνη, Ερμάλ Σινάνι, Κώστα Καραξή και Στέλιο Βασιλάκη.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάκη Λυκούδη άρχισε άμεσα και ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, στο οποίο θα λάβει μέρος η ομάδα του Αγίου Μύρωνα.

Σελίδα 1 από 158

Search