Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Μ. Καρβουνιάρης: "Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος"

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 19:45 Γράφτηκε από τον

Έπειτα από τρεις σεζόν επιτυχημένης παρουσίας στην ΑΕΕΚ/ΣΥΝΚΑ ο Μιχάλης Καρβουνιάρης αποτελεί παρελθόν από την χανιώτικη ομάδα.

Ο 26χρονος αμυντικός αποχαιρετά την πρώην πλέον ομάδα του με ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσω του οποίου μιλά για το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος.

Μετά από τρεις σεζόν στην Α. Ε. Ε. Κ. Συν. Κα. θεωρώ πως είμαι έτοιμος για μια καινούρια πρόκληση. Ο κύκλος μου στην ομάδα κλείνει έχοντας πανηγυρίσει κάθε τίτλο εντός των δυνατοτήτων της ομάδας (πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣ Χανίων, Κύπελλο Χανίων και Σούπερ Καπ), αλλά και την σημαντικότερη «κατάκτηση» που κατά την άποψη μου είναι η παραμονή της ομάδας στην Γ’ εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε πάντα στις συζητήσεις μας, τους συμπαίκτες και προπονητικά τιμ που είχα την χαρά και τιμή να συνεργαστώ αυτές τις τρεις σεζόν και τον φροντιστή της ομάδας Σάκη Τραχανατζή. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως το οφείλω σε ένα πραγματικό Κύριο του ποδοσφαίρου, τον Απόστολο Αλεξάκη, χωρίς την συμβολή του οποίου τίποτα από όσα έχει καταφέρει η ομάδα δεν θα ήταν εφικτό. 

Τέλος θέλω να ευχηθώ στην ομάδα να επιτύχει τους στόχους που θα τεθούν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport