Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Γ. Πονηρός: «Ευχαριστώ από την καρδιά μου, εις το επανιδείν»

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 19:30 Γράφτηκε από τον

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ΑΕΚΚ/ΣΥΝΚΑ ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της, Γιώργος Πονηρός.

Ο έμπειρος παίκτης αποχωρεί από την χανιώτικη ομάδα μετά από ένα χρόνο θετικής παρουσίας.

Στο μήνυμα του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Πόνηρός ευχαριστεί τους πάντες για αυτή την κοινή πορεία, ενώ δεν λέει αντίο αλλά εις το επανιδείν, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ομάδα στο μέλλον.

Αναλυτικότερα:

Μετά από μια υπέροχη χρόνια με πολλές χαρές και με απόλυτη επιτυχία των στόχων μας θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την ομάδα του ΣΥΝΚΑ! Μια ομάδα που διοικητικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες παραπάνω κατηγοριών, που ήταν απέναντι μου κάτι παραπάνω από σωστή και πάνω απ όλα μια ομάδα πραγματική οικογένεια από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στον πρόεδρο Μυλωνάκη Γιάννη. Στους γενικούς αρχηγούς κ.Πολύχρονη Αγγελάκη κ.Κώστα Μπουρδαντωνάκη και κ.Νεκτάριο Δασκαλάκη. Στους διοικούντες κ. Χατζάκη Γιάννη και κ. Αντρέα Χιωτάκη Στο τεχνικό τιμ κ. Κώστα Ανυφαντάκη κ. Βαγγέλη Ασαργιωτακη. Τον μασέρ μας κ. Στέλιο Λαμπίρη Και τον «τρελό» φροντιστή μας κ. Τραχανατζή Διονύση και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που πέρασα τις περισσότερες ώρες μαζί του και η βοήθεια του ήταν σημαντική,στον προπονητή τερματοφυλάκων Ξενάκη Γιάννη!!! Δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν!!! Πονηρός Γιώργο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport