Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διατήρηση του ρόστερ και στοχευμένες προσθήκες οι στόχοι για την ΑΕΕΚ/ΣΥΝΚΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 17:40 Γράφτηκε από τον

Αφού τελείωσε το θέμα του προπονητή, στην την ΑΕΕΚ/ΣΥΝΚΑ στρέφονται πλέον στον σχεδιασμό για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το οργανωτικό τίθεται επί τάπητος, λοιπόν, στις τάξεις της κυπελλούχου Χανίων. Η οργάνωση βέβαια δεν αφορά μονάχα το καθαρά αγωνιστικό τμήμα, αλλά γενικότερα την ομάδα αυτή καθαυτή, που επιδιώκει κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Πλέον και με το θέμα του προπονητή να έχει ξεκαθαρίσει θα ακολουθήσουν τα επόμενα ζητήματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το athlitiko.gr, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά ο βασικός στόχος είναι να παραμείνουν σχεδόν στο σύνολο οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη χρονιά και να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες ποιοτικές προσθήκες (δεν φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τις 4 ή 5) που θα μπορέσουν να ανεβάσουν αρκετά ψηλά τον πήχη και γενικότερα το επίπεδο της ομάδας.

Γενικότερα, ο στόχος που τίθεται για τη νέα σεζόν είναι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ να παρουσιάσει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, παίζοντας εντός και εκτός έδρας για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος, με την ομάδα να έχει λύσει το θέμα του προπονητή και από κει και πέρα σειρά παίρνουν οι επόμενες κινήσεις της.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα