Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Νέος προπονητής στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ο Γιώργος Ριτζάκης

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 21:16 Γράφτηκε από τον

Την πρόσληψη του Γιώργου Ριτζάκη στην τεχνική ηγεσία της, ανακοίνωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Ο νεαρός προπονητής θα αναλάβει να οδηγήσει τον Χανιώτικο σύλλογο τη νέα χρονιά στην Γ' Εθνική.

Ο Γιώργος Ριτζάκης οδήγησε με μεγάλη επιτυχία την Μικτή Χανίων στην κορυφή της Ελλάδας την προηγούμενη χρονιά και θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μαθιουδάκη στον πάγκο του ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένας άνθρωπος από τα “σπάργανα” της ομάδας μας, ένα δικό μας “παιδί”, ο επί σειρά ετών προπονητής στις Ακαδημίες της Νέας Κυδωνίας, ο 45χρονος Γιώργος Ριτζάκης, ανακοινώεται επίσημα ότι αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μας.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τα πιτσιρίκια της Μικτής της ΕΠΣ Χανίων στην κορυφή της Ελλάδας το 2019, παίρνει την σκυτάλη από έναν άλλο πιστό φίλο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τον Νίκο Μαθιουδάκη.

Ο Γιώργος Ριτζάκης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας στη Σόφια της Βουλγαρίας, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές επίσης πάνω στο συγκεκριμένο άθλημα. Θεωρείται από τους λίγους σε περιφερειακό επίπεδο που έχουν -εκτός από πρακτικό- και υψηλό θεωρητικό επίπεδο γνώσεων στο αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησε την πορεία του πριν από 18 χρόνια ως γυμναστής στον Άρη Σούδας, στην Δ’ Εθνική, ωστόσο την σημαντική πορεία του “σημάδευαν” πάντα τα τμήματα υποδομής.

Από την Σλάβια Σόφιας, στον Άρη Σούδας, στην Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας, στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, αλλά και στις ομάδες Νέων και Παίδων του Πλατανιά, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου με την Μικτή της ΕΠΣ Χανίων, για τον Γιώργο Ριτζάκη πάντα τα παιδιά ήταν στο επίκεντρο, προκειμένου να γαλουχηθούν με αθλητικές αξίες και ιδεώδη, πάντα με χαμηλούς τόνους και στόχευση στη δουλειά.

Ως πρώτος προπονητής, σε νεαρή ηλικία, είχε αναλάβει την Αθλητική Ένωση Δήμου Βουκολιών, μία ομάδα που πλέον δεν υπάρχει.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένειά σου, την οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ."

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ