Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020

Αστ. Θέμελης: «Παίζουμε χωρίς σκοπιμότητες σεβόμενοι απόλυτα τον αντίπαλο»

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 12:49 Γράφτηκε από τον

Με την ψυχολογία στα ύψη από το τεράστιο διπλό επί του Ηροδότου (1-2) προετοιμάζεται η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής κόντρα στην Επισκοπή.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα των Χανίων, με μοναδικό ερωτηματικό την συμμετοχή του Μαζιώτη που χτύπησε στον αγώνα του Παγκρητίου.

Ο προπονητής των κόκκινων, Αστέριος Θέμελης με δηλώσεις που έκανε στο Prismasport.gr, τόνισε πως άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα και πίστη ώστε να συνεχιστούν τα ανάλογα αποτελέσματα.

Πιο αναλυτικά:

«Μετά τη νίκη μας επί του Ηροδότου αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι αυτή η νίκη δημιουργεί απαιτήσεις και προσδοκίες. Έρχεται ένα παιχνίδι με την Επισκοπή στο οποίο καλούμαστε να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και πίστη για να μπορούμε να ευελπιστούμε σε ανάλογο αποτέλεσμα. Από την άλλη έχω ξανά τονίσει ότι ο στόχος παραμένει ίδιος σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουμε και με την Επισκοπή θα παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες σεβόμενοι απόλυτα τον αντίπαλο αλλά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)