Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λυρώνης: «Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 09:49 Γράφτηκε από τον

Την αισιοδοξία του ότι ο Ρεθυμνιακός θα είναι 100% έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής εκδήλωσε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας. 

Ο Γιώργος Λυρώνης τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο και εμφανίζουν βελτίωση και άνοδο καθημερινά, ενώ υπογράμμισε ότι στην πρεμιέρα απέναντι στην Δαμάστα η ομάδα του θα είναι 100% ετοιμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 «Είμαστε στον σωστό δρόμο. Ακολουθώντας το πλάνο που καταρτίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου πριν την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας έχουμε καταφέρει και στο επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά στο αντίστοιχο τεχνικό της αγωνιστικής μας εικόνας να εμφανίζουμε βελτίωση και άνοδο. Έχω την πίστη ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε 100% έτοιμοι. Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και στις προπονήσεις, αλλά και στα φιλικά που δίνουμε. Σε κάθε αγώνα επιχειρούμε και διορθώνουμε τα όποια λάθη υπάρχουν βελτιώνοντας την εικόνα μας. Η 11η Οκτωβρίου πιστεύω ότι θα μας βρει απόλυτα έτοιμους να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που θα έχει το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα