Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ρεθυμνιακό

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 15:35 Γράφτηκε από τον
«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ρεθυμνιακό «Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ρεθυμνιακό

Μια Σο-χώρα που δεν κοιμάται ποτέ….

Του Γιώργου Μαμζερίδη.

Οι ρυθμοί δεν έχουν πέσει, έστω και σύμφωνα με αυτά που συνηθίσαμε τις τελευταίες ημέρες μοιάζει κατιτίς παράξενο να μην επισημοποιήσουν κάποια από τις ενέργειες και τις επαφές που έχουν με «παλιούς» και «νέους». Από την ανατολική πλευρά της Σοχώρας λίγο «καλομάθανε» τους «περίεργους» και τους «κουτσομπόληδες» με τις συνεχείς ανακοινώσεις ανανεώσεων της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά και την μεταγραφή του Παπιομίτογλου, και η σιγή των τελευταίων ημερών φαίνεται σαν παραξενιά. Προσεκτικές κινήσεις… Όμως τίποτα τελικά δεν είναι παράξενο στο γήπεδο του Περιφερειακού, καθώς οι «κυανόλευκοι» επιλέγουν τις πιο προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις σε σχέση με εκείνες που θα συνοδεύονταν από «τυμπανοκρουσίες».

Μετά τις γνωστές 11 ανανεώσεις του δυναμικού της περσινής σεζόν, που συμπλήρωσαν τον αριθμό μιας βασικής ποδοσφαιρικής ομάδας, χωρίς τους αναπληρωματικούς, καθώς προστέθηκε και η επίσημη παραμονή του Νίκου Καψαλάκη, αλλά και την «είσοδο» του προαναφερόμενου ταλαντούχου μέσου (Παπιομίτογλου» από την Κ19 του ΟΦΗ, τα «δελφίνια» συνεχίζουν όλες εκείνες τις διεργασίες που απαιτούνται για την δημιουργία του ρόστερ της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα δείχνουν ιδιαίτερη έφεση στις νεαρές ηλικίες, καθώς μετά τον «κλεισμένο» Κωστή Πρινιανάκη, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα βρίσκεται στην Σοχώρα στις 27 Ιουλίου, στην «πρώτη» του Ρεθυμνιακού, το «ναι» φέρεται να έχει πει και ο νεαρός πρώην μέσος του Άρη Περιβολίων Ηλίας Βρεττός, ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται προς κάθε μέτωπο που έχουν ανοίξει οι «κυανόλευκοι».

Δεν βιάζονται για στόπερ, σέντερ φορ…

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Ομίλου δεν δείχνουν να βιάζονται για την εξεύρεση της καταλληλότερης λύσης για δύο θέσεις που στοχεύουν να τις εμπλουτίσουν με εμπειρία και αποτελεσματικότητα. Στα στόπερ, υπάρχει ήδη η ανανέωση του Μύρωνα Δασκαλάκη, όμως καλοδεχούμενη θα ήταν και η περίπτωση της παρουσίας του Βασίλη Μπούσδρα και την νέα χρονιά στο «κυανόλευκο» ρόστερ. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που βρίσκεται στην Καρδίτσα, είναι σε συνεχή επαφή με τους Κωστή Παπαδάκη και Ανδρέα Τζαγκαράκη που «τρέχουν» διοικητικά τα θέματα σχετικά με το δυναμικό της νέας σεζόν και ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να δείξει το μέγεθος της ανταπόκρισης στην θέληση του Ρεθυμνιακού να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Παράλληλα ο Γιώργος Λυρώνης εξετάζει ποιά είναι και η πιο καλή περίπτωση σέντερ φορ που θα εμπλουτίσει την νευραλγική και κρίσιμη αυτή θέση για την νέα σεζόν. Υπάρχουν οι σχετικές προτάσεις, όμως ο έμπειρος τεχνικός του Ρεθυμνιακού, όπως και οι άνθρωποι της διοίκησης δεν θα στηριχτούν σε βιαστικές κινήσεις όταν έρθει η ώρα της τελικής απόφασης για αυτές τις θέσεις. Υπάρχουν και άλλες «υποθέσεις»…

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search