Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Ρεθυμνιακός: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου»

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 09:55 Γράφτηκε από τον
Ρεθυμνιακός. Ρεθυμνιακός.

Το Δ.Σ του Ρεθυμνιακού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τα κορίτσια του Αστέρα Ρεθύμνου για την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Γυναικών και την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια κοπέλες του Αστέρα Ρεθύμνου

Είναι η 2η φορά στην ιστορία του αθλητισμού του Ρεθύμνου, που μια ομάδα θα τον εκπροσωπήσει στην κορυφαία κατηγορία ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Μετά τις ιστορικές Κρήσσες, η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου την νέα χρονιά θα μετέχει στην Α’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου γυναικών, εκπροσωπώντας την πόλη μας σε ένα σημαντικό Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Ρεθυμνιακός μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την πολύ καλή πορεία τους εκφράζει τα συγχαρητήρια του, αλλά και τις πιο θερμές ευχές για την νέα πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κοπέλες του Αστέρα Ρεθύμνου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας :

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου για την πολύ καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και της ανόδου της. Ευχόμαστε την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας οι κοπέλες του Αστέρα Ρεθύμνου με υγεία, να πετύχουν στο απόλυτο τους στόχους και τις προσδοκίες που θα θέσουν εκπροσωπώντας επάξια το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο στην διοργάνωση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search