Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Νάκας: «Θέλω να πετύχω με τον Πόρο» (vid)

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 14:22 Γράφτηκε από τον

Την επιθυμία του να τα καταφέρει με τους "μπλε" αλλά και να συνεχίσει στην ομάδα και σε παραπάνω κατηγορία εξέφρασε στην "Αθλητική Δευτέρα" ο ταλαντούχος δεξιός μπακ-χαφ από την Αμφιλοχία

"Σίγουρα θέλω να συνεχίσω επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν βλέπω σαν σκαλοπάτι τον Πόρο, αλλά μία ομάδα που θέλω να πετύχω με αυτήν και γιατί όχι να μην κάνω κάτι με τον Πόρο ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά πιστεύω έρχονται από μόνα τους, μέσα από δουλειά, από πολλά πράγματα. Τώρα το θέμα είναι να μπορέσω να το κυνηγήσω αυτό που θέλω και να το κάνω", δήλωσε σχετικά στην εκπομπή ο Στάθης Νάκας και συνέχισε: "Θεωρώ ότι ο Πόρος με βάση αυτά που δείχνει και έχει να δώσει είναι από τις ομάδες που πρέπει να κάνει άλλο ένα βήμα γιατί τόσα χρόνια κάνει ένα βήμα κάθε φορά. Οπότε καιρός είναι να κάνουμε άλλο ένα βήμα, ας είναι μικρό βήμα, όχι μεγάλο. Μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα". 

Ερωτηθείς που στηρίζονται οι "μπλε" τη φετινή περίοδο, τόνισε: "Δεν πιστεύω ότι στηριζόμαστε κάπου μεμονωμένα, ο Πόρος στηρίζεται στο σύνολο, σε όλους. Απ' ότι έχω καταλάβει και δει γενικά δεν υπάρχουν στην ομάδα άλλοι πιο πολύ και άλλοι πιο λίγο, είμαστε όλοι το ίδιο. Έχουμε παίκτες βαρόμετρα στον Πόρο οι οποίοι προφανώς θα μας βοηθήσουν κι εμάς τους νέους, τους πιο μικρούς δηλαδη να μπούμε στο σωστό δρόμο σε διάφορα πράγματα. Απλά μετά από αυτούς κρίνονται και οι πιο μικροί που κι αυτοί δίνουν το 100% για να πάρει η ομάδα ότι καλύτερο. Οπότε δεν πιστεύω ότι στηριζόμαστε κάπου έτσι συγκεκριμένα αλλά στο σύνολο πάντα". Όσο για το που μπορούν να φτάσουν οι "μπλε" ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει ταβάνι στο που θα φτάσει φέτος ο Πόρος εφόσον επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο. Εμείς αυτό προσπαθούμε, έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε το καλύτερο, το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Ελπίζω να το πετύχουμε και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε η εκεί που αξίζουμε να είμαστε. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, εκεί πρέπει να τα δείξουμε όλα, έξω οι κουβέντες είναι πάρα πολλές, λέγονται πάρα πολλά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα πούμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, όχι το που θα φτάσουμε".
Αναλυτικά ολόκληρη η συζήτηση με τον Στάθη Νάκα στην "Αθλητική Δευτέρα" στο βίντεο του "POROSFC TV":

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Search

Prisma Sport