Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Η τετράδα ποδοσφαιριστών του Πόρου από διάφορα μέρη της Ελλάδας στην «Αθλητική Δευτέρα»

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 14:38 Γράφτηκε από τον

Οι ποδοσφαιριστές των "μπλε" εκτός Κρήτης προσκεκλημένοι απόψε στις 20:00 στην εκπομπή, ζωντανά διαδικτυακά (προσαρμοσμένοι στα δεδομένα των συνθηκών) στο Α.Ο. Πόρος 2012 στο Facebook

H τετράδα των παικτών του Πόρου από διάφορα μέρη της Ελλάδας στην "Αθλητική Δευτέρα".

Με τον Θανάση Τσουκαλά από τον Πειραιά, τον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη από τη Βέροια, τον Μάριο Ρέππα από την Αθήνα (Άγιος Στέφανος) και τον Βαγγέλη Πατσαρούχα από τη Λαμία θα συζητήσουν για τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που συνεχίζεται και είναι άγνωστο αν και πότε θα σταματήσει, τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς και για τις επιπτώσεις που έχει αυτή για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τις ομάδες.

Παράλληλα θα μιλήσουν για τον φετινό Πόρο, το πως προέκυψε η συνεργασία τους με την ομάδα για τους τρεις από τους τέσσερις που ήρθαν το καλοκαίρι, τις εντυπώσεις τους από αυτήν, αλλά και για τις δυνατότητες που υπάρχουν για τη φετινή σεζόν εφόσον βεβαια αυτή επαναρχίσει.

Επίσης θα συζητήσουν για το πως είδαν το ξεκίνημα της Γ' Εθνικής για τον Πόρο αλλά και γενικότερα, καθώς και για το πως περνούν τον χρόνο τους την περίοδο του δεύτερου lockdown που διανύουμε.

Μείνετε συντονισμένοι απόψε ζωντανά στις 20:00 στο Α.Ο. Πόρος 2012 στο Facebook (η εκπομπή θ' ανέβει αργότερα και στο "POROSFC TV" στο Υουtube).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport