Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Θα δούμε άλλον Πόρο τη νέα χρονιά

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 11:00 Γράφτηκε από τον
Πόρος Πόρος

Αν και βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο σχεδιασμού, στον Πόρο δείχνουν να κινούνται με σωστά βήματα.

Η ομάδα του Πόρου θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αυτή τη φορά σε έναν πολύ δυσκολότερο όμιλο 16 ομάδων από όλη την Κρήτη.

Ωστόσο ο τρόπος και οι κινήσεις με τις οποίες στήνεται η νέα version του συλλόγου δεν μπορούν παρά να αφήνουν αισιόδοξους τους φίλους της ομάδας.

Αρχικά τα «κλειδιά» δόθηκαν σε έναν ικανότατο τεχνικό, γνώστη της κατηγορίας, στο πρόσωπο του Βασίλη Κρασανάκη. Από εκεί και πέρα έχουν ακολουθήσει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ουσίας, με κορυφαίες αυτές των Μιχελακάκη, Αριστεινίδη, Φραγκιαδάκη και Τριχάκη. Παράλληλα συνεχίζουν στην ομάδα οι κορυφαίοι του περσινού ρόστερ, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν δυνατό κορμό.

Σε διοικητικό επίπεδο ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης μετά από τον πρώτο δύσκολο χρόνο στις εθνικές κατηγορίες μοιάζει πιο έμπειρος και σοφός από ποτέ. Την ίδια ώρα η διοίκηση του Πόρου ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με την παρουσία ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα και γνωρίζουν από ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό μπορούν να δίνουν την ελπίδα στους φίλους του Πόρου για μία ακόμα καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα, όποια κι αν είναι τελικά το σύστημα διεξαγωγής.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)