Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Πόρος: Τον είχαν «ξεγραμμένο» και όμως τα κατάφερε!

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 12:05 Γράφτηκε από τον
Πόρος Πόρος

Θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρθενική παρουσία του Πόρου στις εθνικές κατηγορίες.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Από την αρχή της σεζόν ο πρωταρχικός στόχος του Πόρου ήταν η παραμονή στη Γ' Εθνική. Η ομάδα των Ανατολικών προαστίων, σίγουρα δυσκολεύτηκε, ειδικά στα πρώτα της βήματα, σε μία νέα για αυτήν κατηγορία.

Όμως με επιμονή, υπομονή και πολλή δουλεία επετεύχθη ο πολυπόθητος στόχος της σωτηρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα για τον Πόρο. Είχε μείνει πολύ πίσω, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με πολλούς να τον θεωρούν ξεγραμμένο.

Και όμως παρά τα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, την τεράστια ατυχία σε πολλούς αγώνες, όπου βαθμοί χάθηκαν στις καθυστερήσεις και την απειρία στην κατηγορία ο Πόρος τα κατάφερε!

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία δικαιούται ο προπονητής Μανώλης Σουτζής που πραγματικά μεταμόρφωσε την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο και έδωσε στους παίκτες κίνητρο να παλέψουν, μεσούσης της περιόδου.

Παράλληλα τεράστια ήταν η συμβολή του προέδρου και στυλοβάτη της ομάδας, Γιάννη Ασσαργιωτάκη, που έβαλε «πλάτη» στα δύσκολα και κράτησε τον Πόρο όρθιο.

Πλέον η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πόρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γ' Εθνική, με στόχο σιγά - σιγά να καθιερωθεί στην κατηγορία!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ