Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Επιβεβαίωση Prismasport.gr - Νέος γενικός αρχηγός του Πόρου ο Μ. Κλωνάρης!

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 13:26 Γράφτηκε από τον

Σε πλήρη επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του Prismasport.gr, ο Μανώλης Κλωνάρης επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Πόρο!

Αυτή την φορά ο Κλωνάρης επιστρέφει σε διαφορετικό πόστο, σε αυτό του γενικού αρχηγού για την ομάδα του Ηρακλείου στην προσπάθεια που κάνει στην Γ' εθνική κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει:

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την επιστροφή ενός φίλου, του επί 2,5 χρόνια αρχηγού της ομάδας Μάνου Κλωνάρη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του γενικού αρχηγού. Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ως ποδοσφαιριστής ο Μάνος Κλωνάρης έπαιξε για 2,5 χρόνια μπάλα στον Πόρο, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε τρεις ανόδους (από τη Β' ΕΠΣΗ στη Γ' Εθνική) και δύο πρωταθλήματα με τους "μπλέ", δέθηκε συναισθηματικά με την ομάδα μας και πλέον καλείται να την υπηρετήσει με την ίδια επιτυχία που την υπηρέτησε ως παίκτης και αρχηγός από ένα εντελώς διαφορετικό και νευραλγικό πόστο, αυτό του γενικού αρχηγού. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Μάνος Κλωνάρης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή επί προεδρίας Γιάννη Ασσαργιωτάκη στον Α.Ο. Πόρου, στη Β' ΕΠΣΗ.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΟΥ ΚΛΩΝΑΡΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του Πόρου. Αναλαμβάνω ένα πολύ διαφορετικό και υπεύθυνο πόστο, αυτό του γενικού αρχηγού που δεν έχει καμία σχέση με αυτό του ποδοσφαιριστή. Έχω όρεξη για πολύ δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ' Εθνική. Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν και είναι και προσωπικός μου φίλος".

*Στη φωτογραφία ο νέος γενικός αρχηγός του Α.Ο. Πόρου Μάνος Κλωνάρης με τον προπονητή της ομάδας Μανόλη Σουτζή από το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στις Μουρνιές.

 

Του Μάνου Κασαπάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)