Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Επιτυχημένη η επέμβαση στον μηνίσκο του Αγγ. Καρβελά

Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 16:33 Γράφτηκε από τον

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στον δεξί μηνίσκο του Άγγελου Καρβελά, η οποία πραγματοποιήθηκε από τους ορθοπεδικούς Γ. Στεφανουδάκη και Ν. Δεσποτάκη και εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε ένα μήνα περίπου.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε ότι ανυπομονεί να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός ώστε να βοηθήσει τον Πόρο να πετύχει τους στόχους του.

Φυσικά ο Άγγ. Καρβελάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους μερίμνησαν για την αποκατάσταση της υγείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Αγγ. Καρβελά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση στον μηνίσκο (υπέστη ρήξη μηνίσκου στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό στα Χανιά) υποβλήθηκε την Τρίτη το πρωί (03/12) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άγγελος Καρβελάς. Την επέμβαση πραγματοποίησαν ο χειρούργος ορθοπαιδικός Γιώργος Στεφανουδάκης με τον ορθοπαιδικό Νίκο Δεσποτάκη, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και υπολογίζεται ότι ο παίκτης μας στον οποίο έγινε παράλληλα και καθαρισμός στο γόνατό του, θα επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα και πάλι στην αγωνιστική δράση. Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Στεφανουδάκη, Δεσποτάκη για την τεράστια συμβολή τους στην άκρως επιτυχημένη επέμβαση, και εύχεται στον Άγγελο σιδερένιος και σύντομα και πάλι κοντά μας".

ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ

"Ευχαριστώ από καρδιάς τους κ.κ. Γιώργο Στεφανουδακη, Νίκο Δεσποτάκη που μου έκαναν με απόλυτη επιτυχία της επέμβαση, τον Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και φυσικά τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη που ανέλαβε πλήρως όλο το κόστος της επέμβασης. Ανυπομονώ να αποκατασταθεί το πρόβλημά μου και να γυρίσω ακόμη πιο δυνατός να βοηθήσω τον Πόρο να πετύχει τους στόχους του"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)