Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Τι υποσχέθηκε στον κόσμο και στους παράγοντες του Πόρου ο Σουτζής

Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 16:42 Γράφτηκε από τον

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής του Πόρου πραγματοποίησε στη σελίδα της ομάδας του Πόρου  στο Facebook ο Μανώλης Σουτζής , μετά την ολοκλήρωση της πρώτης του προπόνησης την Τετάρτη το βράδυ (06/11) στη Βαγιά. "Στην απόφασή μου μέτρησε πάρα πολύ το συναίσθημα. Αυτό το πράγμα που έζησα αυτές τις δύο μέρες ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και γι' αυτό κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα του Πόρου. Και πιστεύω ότι θα μπορέσω να φανώ αντάξιος της τόσης μεγάλης αγάπης που μου δείξανε", ανέφερε για την απόφαση του ο Μανόλης Σουτζής, δίνοντας παράλληλα το στίγμα για την επόμενη μέρα με τον ίδιο στον πάγκο των πρωταθλητών Ηρακλείου: "Να είναι σίγουροι και οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ότι αυτή η ομάδα κάθε Κυριακή, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δίνουμε το 100% Θα είναι μια ομάδα που θα πολεμάει το κάθε παιχνίδι και το κάθε λεπτό του αγώνα".

Αναλυτικά η πρώτη τοποθέτηση του 47χρονου τεχνικού στη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook:


"Σίγουρα, ήρθαμε σε μία ομάδα η οποία θεωρώ ότι είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βαθμολογικά. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Όμως έχουμε μάθει να δουλεύουμε στα δύσκολα. Έχουμε εμπιστοσύνη και στις δυνατότητες τις δικές μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών. Θεωρώ η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της, την έχουν αδικήσει και κάποια αποτελέσματα. Όμως θεωρώ ότι με πολύ δουλειά, με πίστη, με διάθεση, μπορούμε να καταφέρουμε να πετυχουμε το στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα. Σίγουρα η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αυτό το ξέραμε άλλωστε, όμως να είναι σίγουροι και οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ότι αυτή η ομάδα κάθε Κυριακή, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δίνουμε το 100% Θα είναι μια ομάδα που θα πολεμάει το κάθε παιχνίδι και το κάθε λεπτό του αγώνα. Αν καταφέρουμε να το περάσουμε αυτό είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Εγώ αυτό που ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές είναι το κεφάλι κάτω, δουλειά, η ψυχολογία τους ήταν λίγο πεσμένη, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και σε αυτό το κομμάτι πολύ βάρος, στο ψυχολογικό. Και μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, να δούμε και την ομάδα, να έχουμε μία πλήρη άποψη για το ρόστερ και από κει και πέρα να μπορέσουμε να κινηθούμε για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, να βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά που είναι τώρα εδώ και να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ, γιατί για μένα ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ, και τον πρόεδρο προσωπικά και όλο το συμβούλιο, ακόμα και ποδοσφαιριστές, γιατί για να έρθω εδώ μέτρησε πάρα πολύ το συναίσθημα. Αυτό το πράγμα που έζησα αυτές τις δύο μέρες ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και γι' αυτό κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αποφάσισα να έρθω στην ομάδα του Πόρου. Και πιστεύω ότι θα μπορέσω να φανώ αντάξιος της τόσης μεγάλης αγάπης που μου δείξανε".
*Στη φωτογραφία ο νέος προπονητής του Πόρου Μανόλης Σουτζής με τον βοηθό και άμεσο συνεργάτη του στην ομάδα μας Αντώνη Λεκάκη.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του Μανώλη Σουτζή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ