Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

A. Kαρβελάς: «Έχουμε βγάλει ψυχή, πάθος στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και πάμε μόνο για τη νίκη»

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 22:32 Γράφτηκε από τον

Ο Πόρος φιλοξενείται στην έδρα του Ηροδότου για την 5η αγωνιστική του Κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές για τον Πόρο, εφέτος, ο Άγγελος Καρβελάς παρέθεσε μίνι συνέντευξη στον υπεύθυνο επικοινωνίας του Πόρου, Τάσο Βαρδάκη για την επικείμενη αναμέτρηση στην Ν. Αλικαρνασσό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ά. Καρβελά:

Άγγελος Καρβελάς: "Γι' αυτό είναι ντέρμπι το Ηρόδοτος-Πόρος" (Video) Σύνθημα για την πρώτη ιστορική νίκη του Α.Ο. Πόρου στη Γ' Εθνική έδωσε ο νεαρός μπακ της ομάδας μας.

Ενώ εξήγησε παράλληλα γιατί είναι ντέρμπι η αναμέτρηση της Κυριακής (20/10, 16:00) στη Νέα Αλικαρνασσό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Καρβελάς στη σελίδα του Α.Ο. Πόρου στο Facebook:

-Άγγελε Καρβέλα έρχεται άλλο ένα ντέρμπι στη Γ' Εθνική για τον Πόρο, μια δύσκολη έξοδος στη Νέα Αλικαρνασσό απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ηρόδοτος...

"Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς. Πάμε για το πρώτο τρίποντο στη Γ' Εθνική για την ομάδα του Πόρου. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει. Έχουμε βγάλει ψυχή, πάθος στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και πάμε μόνο για τη νίκη".

-Απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα, είναι πρωτοπόρος, αήττητη και μετράει μόνο νίκες...

"Σίγουρα. Έχει βάσει στατιστικών πάρα πολύ καλή άμυνα ο Ηρόδοτος. Έχει κρατήσει το... μηδέν πίσω στα ματς που έχει παίξει, είναι πρώτος. Αλλά όλα τα ματς τα βλέπουμε με διαφορετική οπτική γωνία εμείς και θα πάμε σίγουρα να κερδίσουμε". "Από την άλλη εσείς σκοράρετε σε κάθε παιχνιδι... Σε αυτό το ματς είτε θα διατηρήσει το αήττητο και το... μηδέν πίσω στην άμυνα ο Ηρόδοτος, είτε εσείς δεν θα σκοράρετε... "Τότε είναι ντέρμπι σίγουρα. Ευχαριστώ".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)