Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Αποχώρηση «βόμβα» και του Γιώργου Λυπάκη από το Δ.Σ του ΠΟΑ!

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 11:13 Γράφτηκε από την

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του ΠΟΑ, καθώς μετά την αποχώρηση του προέδρου, Νίκου Αγγελάκη, άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο έχει προσφέρει τα μέγιστα δεν θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ.

Ο λόγος για τον υπέυθυνο Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου, Γιώργο Λυπάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr  αποχωρεί και δεν θα είναι μέλος του νέου συμβουλίου, που θα προκύψει απόψε το βράδυ (16/5) στη Γενική Συνέλευση. Η φετινή οργάνωση στον επικοινωνιακό τομέα, στις παροχές προς τους φιλάθλους και στην άριστη φιλοξενία των αντίπαλων πιστώνεται στην εξαιρετική δουλειά που πρόσφερε όλη τη χρονιά. Σίγουρα ο ΠΟΑ θα στερηθεί των πολύτιμων αυτών υπηρεσιών, για τις οποίες δέχτηκε πολλά κολακευτικά σχόλια και συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες που πέρασαν από το Ατσαλένιο. 

Η αποχώρηση του ενδέχεται να μην είναι μόνιμη και οριστική, καθώς πιστεύει ότι η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον. Άλλωστε η αγάπη του για τον ΠΟΑ είναι γνωστή και αδιαμφισβήτητη. Στην παρούσα φάση όμως πήρε αυτήν την απόφαση στηρίζοντας τον συνεργάτη του, Νίκο Αγγελάκη και για το καλό της ομάδας, προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις. Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι η αλλαγή στην ηγεσία πραγματοποιείται με πολιτισμένο τρόπο, καθώς προέχει η ηρεμία και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Ο Γιώργος Λέλεκας θα ηγηθεί του νέου Δ.Σ με τα περισσότερα μέλη να παραμένουν. Οι πληροφορίες του Prismasport.gr αναφέρουν και για παραίτηση του Νίκου Παπαδάκη, ωστόσο δεν είναι επιβεβαιωμένες και οι προθέσεις του θα ξεκαθαρίσουν στο αποψινό βραδινό συμβούλιο.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ