Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Η κοινωνική δράση του Γιώργου Λυπάκη με την ομάδα «SOS ΒΟΑΚ»

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 09:52 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Λυπάκης πέρα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με την ενασχόληση του Διοικητικά με τον ΠΟΑ, είναι και ενεργός μέλος του SOS ΒΟΑΚ. 

Η ομάδα SOS ΒΟΑΚ δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2019 έπειτα από τον άδικο χαμό της Κάλλιας Λάμα από τροχαίο στο Βενζινάδικο της Αγίας Πελαγίας.

Με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Λυπάκης δείχνει την ευαισθησία του σε ένα σοβαρό ζήτημα-πρόβλημα που είναι η ασφαλής οδική κυκλοφορία και το να αποφευχθούν όσο γίνεται τα πολλά τροχαία δυστυχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, με απότερο σκοπό το να έχουμε καλύτερους και ασφαλέστερους δρόμους. 

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής και της απραξίας σε ενα πρόβλημα που μαστίζει όλη την Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα το νησί της Κρήτης. 

Ποιος είναι ο σκοπός και στόχος του SOS ΒΟΑΚ!

Σκοπος και στόχος της ομάδας είναι να αφυπνίσει και να συσπυρωσει τον κόσμο της Κρήτης έτσι ώστε να διεκδικήσει και να απαιτήσει παιδεία και ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο όπως υπάρχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα , ένα οδικό δίκτυο το οποίο δικαιούται !!

Η ομάδα sos BOAK με σοβαρές , οργανωμένες και μελετημένες δράσεις ξεκίνησε να κάνει επαφές και να συστήνεται στους πολίτες του νησιού γρήγορα ο κόσμος όλο ένα και περισσότερο αγκάλιαζε , ταυτιζόταν και συμμετείχε σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ταυτόχρονα με αυτές τις δράσεις οργάνωσε Αλλά και τώρα πλέον με τις συνθήκες της πανδημίας δημιούργησε και δημιουργεί μια θεματολογία γύρω από την παιδεία , με ενότητες και άρθρα μέσα από την σελίδα της , με δράσεις σε σχολεία και σε πάρκα κυκλοφοριακης αγωγής ή συμμετέχοντας με ειδικούς σαν εισηγητής σε συνέδρια κυκλοφοριακης αγωγής όπως αυτο που πρόκειται να λάβει μέρος 20 και 21 του μηνα διαδικτυακά οργανωμένο από το μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Η ομάδα sos BOAK οργανωμένη, με μελετημένες κινήσεις , με ειδικούς ανθρώπους στελεχομενη , αλλά και πολύ όρεξη και πάθος να αλλάξει την οδική συμπεριφορά Αλλά και να δώσει ένα τέλος στη μαστίχα των τροχαίων θέλει να γίνει η φωνή όλων των κατοίκων του νησιού και να αναγκάσει τους βουλευτές του νησιού να αποκτήσουν πολιτική βούληση για τον τόπο τους !!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport