Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τι γίνεται με την περίπτωση του Γιάννη Μανουσάκη στον ΠΟΑ...

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 12:09 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Μανουσάκης Γιάννης Μανουσάκης

Ο Γιάννης Μανουσάκης βρίσκεται στο επίκεντρο μεταγραφικών στόχων αρκετών ομάδων.

Φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι ο 24χρονος πορτιέρο έχει «κλείσει» στην ομάδα του ΟΦΙεράπετρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Ο Μανουσάκης τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΟΑ με την εξέλιξη του είναι να τεράστια και ψάχνει το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismasport.gr υπάρχει ναι μεν συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Ιεράπετρας, αλλά όχι αντιστοίχως συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΙ και τον ΠΟΑ, όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δυο Κρητικές ομάδες, υπάρχουν αποστάσεις. Ο ΠΟΑ έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Μανουσάκη και τον εκπρόσωπο του και τους ενημέρωσαν ότι αν δεν βρεθεί συμφωνία με τους «ασπρόμαυρους» τότε τον περιμένουν να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Ατσαλένιου μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Πάντως ο ΟΦΙ δεν είναι η μοναδική ομάδα που «πρεσάρει» τον Λασιθιώτη τερματοφύλακα, καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα Super League 2.

 

ΧΑ.ΣΚ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)