Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Παρελθόν από τον ΠΟΑ μετά από 22 χρόνια ο Σωτήρης Συνάνης!

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 11:00 Γράφτηκε από τον
Σωτήρης Συνάνης Σωτήρης Συνάνης

Μετά από 22 ολόκληρα χρόνια ο Σωτήρης Συνάνης αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΠΟΑ.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο Σωτήρης Συνάνης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα του ΠΟΑ μετά από 22 συναπτά έτη προσφοράς.

Ο Συνάνης τα τελευταία χρόνια υπήρξε υπεύθυνος ακαδημιών του προσφυγικού σωματείο, ωστόσο στο παρελθόν έχει προσφέρει κι από άλλες θέσεις.

Σίγουρα με την αποχώρηση του κλείνει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ομάδα του Ατσαλένιου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ….

Μετά από 22 χρόνια ,υπεύθυνος προγραμματισμού ,οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας του ΠΟΑ …. ήρθε το τέλος της συνεργασίας .
Πάντα υπάρχει μία αρχή και ένα τέλος .
Το 1998 ανέλαβα την ακαδημία, αποδεχόμενος πρόταση του προέδρου Γιάννη Καλέμπουμπα.
Μέσα από την καθημερινή συνεργασία ,ιδιαίτερα με τους γονείς, Στόχος μας ήταν : η προσέλευση κ παραμονή των παιδιών στην ακαδημία η γνωριμία κ η γνώση του αθλήματος η αγάπη για το άθλημα κ τον σύλλογο η αξιοποίησή τους και η προώθησή τους στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ και γιατί όχι και σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως και έγινε , καθώς και η συμμετοχή των γονέων στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Μαζί με την Διοίκηση και τους συνεργάτες μου ιδρύσαμε τον Κεραυνό (που σήμερα αγωνίζεται στην Α2΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ με αθλητές από 16 μέχρι και 19 χρόνων ) και τον Ερμή ( που σήμερα αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ με αθλητές 14 και 15 χρόνων )
Πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε μία ακαδημία πρότυπο που η δράση της κ η φήμη της ξεπέρασε τα όρια του νησιού και έγινε γνωστή σ όλη την Ελλάδα
Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Γιάννη Καλέμπουμπα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να είμαι υπεύθυνος προγραμματισμού ,οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας του ΠΟΑ, τις διοικήσεις του συλλόγου με προέδρους τους Νίκου Αγγελάκη και Γιώργου Λέλεκα , τους συναδέλφους προπονητές , την γραμματεία , τους ιατρούς ,τους φροντιστές , τους αθλητές των ομάδων μας αυτά τα 22 χρόνια και τους γονείς των αθλητών , για την άψογη συνεργασία .

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport