Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Πανακρωτηριακός: Φεύγει ο Κόλτζος... σκέψεις αποχώρησης από την Γ' Εθνική

Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 13:55 Γράφτηκε από τον
Πανακρωτηριακός: Φεύγει ο Κόλτζος... σκέψεις αποχώρησης από την Γ' Εθνική Πανακρωτηριακός: Φεύγει ο Κόλτζος... σκέψεις αποχώρησης από την Γ' Εθνική

Πολύ κοντά στην απόφαση να αποσύρει την συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ο Πανακρωτηριακός. Αυτό προκύπτει μετά τη συνάντηση που διεξήχθη στο γήπεδο των Καθιανών μεταξύ μελών της διοίκησης και ποδοσφαιριστών.

Οπως φαίνεται, η φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Μανώλη Σβουράκη έχει ουσιαστική βάση και θα πρέπει να θεωρείται περίπου ως βέβαιο ότι ο Πανακρωτηριακός θ’ αποσύρει τη συμμετοχή του από την Γ’ Εθνική. Για ν' αλλάξουν αυτά τα δεδομένα θα πρέπει είτε να πάρει πίσω την απόφαση του ο Σβουράκης, πιθανότητα που δεν έχει καμία ρεαλιστική βάση, είτε να βρεθεί κάποιος με σεβαστό οικονομικό υπόβαθρο και να μπορέσει ν’ αναλάβει ουσιαστικά τις υποχρεώσεις της ομάδας…

Επί της ουσίας, η συμμετοχή της ομάδας του Ακρωτηρίου στην Γ’ Εθνική που εξ αρχής φάνταζε ως δύσκολη, αποδεικνύεται αδύνατη. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Πανακρωτηριακός θα επιστρέψει στο τοπικό μετά από μια εξαιρετική χρονιά στην Γ’ Εθνική, όντας από τις ομάδες που ξεχώρισαν, καταλαμβάνοντας άλλωστε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από ‘κει και πέρα, μένει να φανεί τι θα γίνει με τη θέση που "αδειάζει" στην Γ’ Εθνική και αν αυτή θα καλυφθεί από τον Απόλλωνα, τρίτο της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας για την χρονιά που ολοκληρώθηκε, ή θα παραμείνει επί της ουσίας κενή και η διοργάνωση θα διεξαχθεί με 15 ομάδες.

Αποχωρεί ο Κόλτζος

Πολύ σημαντικές καταγράφονται να είναι οι εξελίξεις στον Πανακρωτηριακό. Δεδομένη κρίνεται η αποχώρηση του προπονητή, Γιώργου Κόλτζου, καθώς και όλου του τεχνικού τιμ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στα Καθιανά απουσίασε ο Κόλτζος και ουσιαστικά δεν ήταν κανείς από πλευράς τεχνικού τιμ.

Η απουσία του 44χρονου τεχνικού κρίνεται ως φυσιολογική και αναμενόμενη και βασικά η αποχώρηση του θεωρείτο εξ αρχής βέβαιη μετά την απόφαση της αποχώρησης του Μανώλη Σβουράκη.

Ουσιαστικά στο ενδεχόμενο που ο Πανακρωτηριακός επιστρέψει στο τοπικό, η ομάδα θα μπει σε διαδικασία καινούργιου προγραμματισμού, εντελώς διαφορετικού από αυτόν που θα χρειαζόταν σε επίπεδο Γ’ Εθνικής…

Μαζί με τον Κόλτζο, αποχωρούν ο άμεσος συνεργάτης του, Μάκης Γιαννόπουλος και ο γυμναστής, Σταύρος Ζυμβραγουδάκης. Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέξανδρος Τσιπιανίτης, έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, παίρνοντας την απόφαση να φύγει απ' τα Χανιά μετά το τέλος των σπουδών του.

Πηγή: Athlitiko.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search