Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020

Νέα δημοσιογραφικά θεωρεία στο γήπεδο του Πανακρωτηριακού

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 09:52 Γράφτηκε από τον

Ο Πανακρωτηριακός Α.Ο είναι εδώ και 25 χρόνια ο μόνιμος εκπρόσωπος του Ακρωτηρίου στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων. Η ομάδα έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα με συνεχή παρουσία στην Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ και έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής και γενικότερα αθλητικής κοινωνίας των Χανίων.

Έπειτα όμως από τη ραγδαία ανάπτυξη του Ακρωτηρίου τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα η ομάδα του Ακρωτηρίου έκρινε σκόπιμο και απαραίτητο να ανεβάσει τον πήχη των φιλοδοξιών ως σωματείο.Γενικά το Δ.Σ πιστεύει ότι πρέπει να χτιστεί ένα σωματείο υγιές με γερές βάσεις για το μέλλον και να αναδειχθεί η σωστή αθλητική παιδεία.

Στα πλαίσια αυτά μία νέα αναβάθμιση προστίθεται τις τελευταίες ημέρες στο γήπεδο Καθιανών και λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής με την ιστορική συμμετοχή του Πανακρωτηριακού.

Αυτή αφορά την δημιουργία δημιουργία δημοσιογραφικού θεωρείου το οποίο θα βρίσκεται πάνω από τους πάγκους των δύο ομάδων.

Πρόκειται έτσι για μία ακόμα σημαντική αναβάθμιση στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου όπου θα υπάρχει η δυνατότητα της καλύτερης δυνατής δημοσιογραφικής κάλυψης στα φετινά εντός έδρας παιχνίδι από τα ΜΜΕ.

Να σημειωθεί ότι ο Πανακρωτηριακός προετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αφού θα φιλοξενήσει τον ιστορικό Ηρόδοτο την προσεχή Κυριακή στα Καθιανά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search