Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Καστελλιανάκης: «Πως κλείνουμε τον αθλητισμό με 500 κρούσματα και τον ανοίγουμε με 2500;»

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 11:16 Γράφτηκε από τον

Ο πρόεδρος της Νεάπολης Κώστας Καστελλιανάκης αποκάλυψε στο prismasport.gr ότι η Λασιθιώτικη ομάδα υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα συμμετάσχει στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής!

Στο prismasport.gr μίλησε ο πρόεδρος της Νεάπολης Κώστας Καστελλιανάκης ο οποίος έθεσε κάποια ερωτήματα προς την ΕΠΟ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς όπως τονίζει «Δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνουμε τον αθλητισμό με 500-600 κρούσματα και τον ανοίγουμε ενώ έχουμε πλέον 2500 κρούσματα»;

Ο πρόεδρος της Νεάπολης εν συνεχεία θέλησε να τονίσει ότι από την στιγμή που οι επιχειρήσεις στην εύρυτερη περιοχή έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα οι ομάδες δεν έχουν την δυνατότητα να αντλήσουν έσοδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εξαρχής η θέση μας είναι υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κλείνουμε τον αθλητισμό με 500-600 κρούσματα και τον ανοίγουμε ενώ έχουμε πλέον 2500 κρούσματα. Στην ευρύτερη περιοχή που έχει έδρα η ομάδα το επιχειρείν έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Δεν μπορούμε να αντλήσουμε έσοδα από πουθενά καθώς οι επιχειρήσεις φυτοζωούν. Η ομάδα της Νεάπολης με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Οι αποφάσεις της ΕΠΟ και της Γ.Γ.Α  έχουν παρθεί με μεγάλη προχειρότητα ενώ είχαν όλο τον χρόνο να σχεδιάσουν την επανεκκίνηση του αθλητισμού, εκείνοι ολιγώρησαν»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport