Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Αρναουτάκη - ΑΟΑΝ

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019 18:45 Γράφτηκε από τον

Αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΑΟΑΝ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κοκολάκη συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Στην συνάντηση ο κ. Αρναουτάκης υποσχέθηκε πως θα στηρίξει οικονομικά όσο μπορεί την ομάδα, ενώ εμφανίστηκε πολύ ενημερωμένος για τα προβλήματα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

Με τον ΑΟΑΝ και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης!

Ιδιαίτερα θετική για το σωματείο μας χαρακτηρίζεται η συνάντηση το μεσημέρι της Παρασκευής (12/7) με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα του προέδρου Γρηγόρη Κοκολάκη, του αντιπροέδρου Κωστή Ζαχαριά και του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνου Μακράκη, συνοδευόμενοι από τον περιφερειακό σύμβουλου Μανόλη Κλώντζα, τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και τον αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη ο οποίος είναι δίπλα στην «κυανόλευκη» προσπάθεια από την πρώτη στιγμή.

Ο κ. Αρναουτάκης αφού δήλωσε ενθουσιασμένος που είδε νέους ανθρώπους να έχουν αναλάβει τις τύχες του Αθλητικού Ομίλου Αγίου Νικολάου, αλλά και έδειξε πως εκτός από το ότι γνωρίζει πολλά από ποδόσφαιρο κάτι που είναι γνωστό, ότι ξέρει πάρα πολλά και για το σωματείο μας, έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια μας για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, αλλά και βοήθεια στις εργασίες βελτίωσης των κερκίδων στο δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου και γενικότερα θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και η οποία ελπίζει να είναι μακροχρόνια.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα