Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΟΑΝ: Υπεύθυνος λειτουργίας των αποδυτηρίων ο Γ.Μπροκαλάκης!

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 23:23 Γράφτηκε από τον

Ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας του ΑΟΑΝ ο Γιάννης Μπροκαλάκης που πέρυσι είχε διπλό ρόλο σαν τερματοφύλακας αλλά και σαν υπεύθυνος εκγύμνασης των τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πόστο.
Αυτό δεν είναι άλλο από τον υπεύθυνο λειτουργείας των αποδυτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Μαζί μας και ο Γιάννης Μπροκαλάκης!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στη νέα προσπάθεια την οποία ξεκίνησε, θα έχει μαζί έναν ακόμη πιστό «στρατιώτη» του σωματείου, τον Γιάννη Μπροκαλάκη.
Πρωταθλητής και αυτός πέρυσι και έπειτα από την προσφορά του στο αγωνιστικό κομμάτι ως τερματοφύλακας, αλλά και στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων, πλέον εντάσσεται στο επιτελείο της ομάδας, αναλαμβάνοντας τη θέση του υπευθύνου λειτουργίας των αποδυτηρίων και πρόκειται για τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση.
Πάντοτε παρών στο κάλεσμα του σωματείου, γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις μέσα στα «κυανόλευκα» αποδυτήρια και ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές, δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται με ενεργό ρόλο στο καινούργιο ξεκίνημα του ΑΟΑΝ για την επιστροφή του στην Γ’ εθνική και σίγουρα η παρουσία του αναμένεται να έχει ευεργετικό ρόλο για την ομάδα μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αλέξης Χριστινάκης

Τελευταία άρθρα από τον/την Αλέξης Χριστινάκης

Σχετικά Άρθρα