Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

ΕΠΟ: Θα ζητήσει επίσημη ενημέρωση για τη Γ΄ Εθνική

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 16:17 Γράφτηκε από τον

Επίσημη ενημέρωση για τη Γ΄ Εθνική θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ.

Πηγές από κύκλους της Ομοσπονδίας, αναφέρουν ότι εξετάζεται ακόμα και επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα ζητάει να δοθούν συγκεκριμένες κατευθυντήριες οδηγίες από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Πάντα με βάση της ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το θέμα και τις επόμενες ώρες, θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Στην ΕΠΟ, αναφέρουν ότι δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για τον λόγο για τον οποίο επιβλήθηκε απαγόρευση προπονήσεων στις ομάδες της Γ΄ Εθνικής.

Η Ομοσπονδία, πριν μέρες, υπέβαλλε υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο εγκρίθηκε από την επιτροπή επιστημόνων.

Παρά ταύτα και ενώ η ΕΠΟ και οι ομάδες δρομολόγησαν τον σχεδιασμό τους, δέκα μέρες μετά, ενημερώθηκαν ότι οι προπονήσεις απαγορεύονται εκ νέου.

Μια πληροφορία που ελέγχεται

Πηγές προσκείμενες στην ΕΠΟ επίσης, δηλώνουν άγνοια για τις πληροφορίες οι οποίες διαχέοναι τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για αυστηροποίηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (μίλησε και ο Λευτέρης Αυγενάκης για αυτό). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι, έκριναν ότι επειδή είναι πολλές οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, θα πρέπει να ζητηθεί υποχρεωτικά υποβολή των αθλητών σε μοριακό τεστ. Κάτι τέτοιο, αλλάζει άρδην την κατάσταση. Γι’ αυτό τον λόγο και στην ΕΠΟ, ζητούν επίσημη ενημέρωση για τις προθέσεις της Πολιτείας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης

Πριν από λίγο στη Βουλή, ο Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για χρηματοδότηση από την Πολιτεία, ώστε οι αθλητές της Γ΄ Εθνικής, να υποβάλλονται σε τεστ από τους Δήμους. Σε αυτό το σημείο, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, ζητούν περισσότερες διευκρινίσεις, καθώς και χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να προγραμματίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

 

ilianews.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport