Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

«Είχαμε κρούσμα- Οι υπευθυνοί να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για έναρξη του Πρωταθλήματος »

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 08:29 Γράφτηκε από τον

Μετά τον Φωστήρα ακόμη μια ομάδα Γ' Εθνικής έκανε γνωστό με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι μέλος της ομάδας διαγνώστηκε με   κρούσμα κορονοϊού.  Συγκεκριμένα η ομάδα του Μαρκό πέρά  από την ανακοίνωση για το κρούσμα παράλληλα ζητούν από τους υπευθύνους να αναθεωρήσουν την απόφαση της έναρξης του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

 

«Το ΔΣ του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ ανακοινώνει πως ένα μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Κορονοϊό. Ο σύλλογός μας τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων, θα προχωρήσει την Δευτέρα σε απολύμανση γραφείων, αποδυτηρίων και έχει επικοινωνήσει άμεσα με τον ΕΟΔΥ για τη λήψη μοριακών δειγμάτων από τα υπόλοιπα μέλη του Γ.Σ ΜΑΡΚΟ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα πρώτα δείγματα rapid test για τον Covid-19 που λήφθηκαν την Παρασκευή 26/02 βγήκαν όλα αρνητικά. Πραγματικά ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλο θετικό κρούσμα στην ομάδα μας. Επειδή η υγεία των αθλητών μας και του τεχνικού επιτελείου είναι πάνω απ’ όλα, περιμένουμε οι υπεύθυνοι να αναθεωρήσουν την απόφασή τους για έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς ο κορονοϊός δυστυχώς είναι ακόμα εδώ…».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport