Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Γ’ Εθνική: Οι τρεις καλύτερες επιθέσεις είναι από τον Κρητικό όμιλο!

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 20:04 Γράφτηκε από τον

 Μακράν ο πιο παραγωγικός όμιλος ο Κρητικός με την πρώτη θέση να ανήκει σε ομάδα του Ηρακλείου

Όποιος παρακολούθησε όσους περισσότερους αγώνες μπόρεσε από τον Κρητικό όμιλο αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές που πραγματοποιήθηκαν θα καταλάβαινε ότι το θέαμα που προσέφεραν οι ομάδες του νησιού ήταν από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο όλης της Γ΄Εθνικής!

Αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς με την πρώτη τριάδα στις καλύτερες επιθέσεις να ανήκει σε ομάδες του νησιού μας και στην κορυφή να βρίσκεται Ηρακλειώτικη ομάδα!

Πρώτος και καλύτερος είναι βεβαίως ο Αλμυρός.

Η ομάδα του Κώστα Κιάσσου μπορεί να ξεκίνησε αρνητικά εφ’ όσον δέχτηκε έξι γκολ από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ εκείνη πέτυχε μόλις ένα, όμως στη συνέχεια βγήκε στην αντεπίθεση και μοίρασε εκείνη δύο εξάρες σε Πλατανιά και Παλαιόχωρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή σημείωσε ένα τέρμα στην ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Γιούχτα.

Έτσι έφτασε τα 14 τέρματα και είναι με απόσταση τριών τερμάτων πάνω από τον δεύτερο η καλύτερη επίθεση όλης της Γ’ Εθνικής με μέσο όρο 3.5 τέρματα ανά παιχνίδι της!

Στη συνέχεια η Αναγέννηση Ιεράπετρας με 11 τέρματα και η πρωτοπόρος ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επίσης με τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Από τους άλλους ομίλους η μόνη ομάδα που έχει 11 τέρματα και είναι μαζί με τις άλλες δύο από τον Κρητικό όμιλο, είναι ο Κυανούς Αστήρ Βάρης από τον 8ο όμιλο.

Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν μέσο όρο 2.75 τέρματα ανά παιχνίδι!

Έτσι με τρεις από τις τέσσερις καλύτερες επιθέσεις από την Κρήτη το ενδιαφέρον της Γ΄Εθνικής φαίνεται να το τραβάνε οι ομάδες του νησιού μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport