Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Παρέδωσε τις εμφανίσεις στις ομάδες της Γ΄Εθνικής ο Περιφερειάρχης Κρήτης (Vid.)

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 15:30 Γράφτηκε από τον

Παραδόθηκαν σήμερα από την Περιφέρεια Κρήτης, οι εμφανίσεις των δεκαέξι ποδοσφαιρικών ομάδων της Κρήτης, οι οποίες αγωνίζονται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

«Για την Περιφέρεια Κρήτης η στήριξη του αθλητισμού είναι μιασταθερή επιλογή. Όλα αυτά τα χρόνια στεκόμαστε στο πλευρό τωναθλητικών συλλόγων και των σωματείων της Κρήτης. Αναβαθμίζουμετις αθλητικές υποδομές, με δεκάδες παρεμβάσεις σε όλη την Κρήτη.Διοργανώνουμε και στηρίζουμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα,καθιερώνοντας το νησί στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη». Τα παραπάνω ανέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατάτη διάρκεια της παράδοσης των εμφανίσεων (στολές και φόρμες) στους εκπροσώπους των ομάδων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην εκδήλωση, στη Περιφέρεια, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τιςοδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον COVID-19,παραβρέθηκαν: ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο Πρόεδρος ΕΠΣΛασιθίου Θανάσης Χηνόπουλος, ο Πρόεδρος ΕΠΣ Ρέθυμνου Τίτος Χνάρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Χανίων Νεκτάριος Δασκαλάκης.

Επίσης, παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των ομάδων: από το Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Φουκαράκης, από το Ρέθυμνο ο Μανόλης Βαρούχας και απότα Χανιά ο Πολύδωρος Ντακάκης και ο Μανόλης Μπενάκης.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων και ομάδων, ανέφερε ακόμη ότι «σήμερα με την παράδοση των εμφανίσεων σε όλα ταποδοσφαιρικά σωματεία της Κρήτης, τα οποία αγωνίζονται στην Γ’Εθνική Κατηγορία, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στουςαθλητές του ποδοσφαίρου. Στους νέους που έχουν τα μάτια τουςστραμμένα στο μέλλον, στους αθλητές που αποτελούν πρότυπα για τηνέα γενιά. Ο αθλητισμός μας ενώνει. Η Κρήτη ολόκληρη, μέσα από τοφίλαθλο και αγωνιστικό πνεύμα των ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας,αποδεικνύει πως είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια». 

Από την πλευρά τους τόσο οι Πρόεδροι των ΕΠΣ όσο και οι εκπρόσωποιτων ομάδων ευχαρίστησαν δημόσια την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για την συνεχή έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί.

 

Ανέφεραν μάλιστα χαρακτηριστικά ότι: «ο Σταύρος Αρναουτάκης υλοποιεί τις υποσχέσειςπου δίνει για την στήριξη της νεολαίας και του αθλητισμού στη Κρήτη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δηλώσεις του Στ. Αρναουτακη: 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport