Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου ο Άννι Νεμπιάι

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 12:35 Γράφτηκε από τον
Επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου ο Άννι Νεμπιάι Επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου ο Άννι Νεμπιάι

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Αστέρας Ρεθύμνου που απέκτησε τον Άννι Νεμπιάι.

Ο 26χρονος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής όντας αμυντικός-μέσος και επιστρέφει στο σωματείο που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Ρεθύμνου μέσα από ανακοίνωση της αναφέρει:

"Καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια μας τον Άννι Νεμπιάι

Ο ΑΟΝ Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού μας παιδιού, του μέσου Άννι Νεμπιάι, ο οποίος έχει γαλουχηθεί και αναδειχθεί από την Ακαδημία μας. Ο 26χρονος (γεννημένος στις 9 Απριλίου 1994) αριστεροπόδαρος αμυντικός-μέσος εντάσσεται ξανά στον ΑΟΝ Αστέρα μετά από 2 χρόνια απουσίας, για να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια που γίνεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Άννι στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία, συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της επιστροφής του στην ομάδα μας ο Άννι Νεμπιάι προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου, εδώ που έχω γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά και έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της πορείας μου.

Το περιβάλλον είναι γνώριμο, τόσο με τα παιδιά αλλά και με το τεχνικό επιτελείο και θεωρώ πως θα ενταχθώ άμεσα στο κλίμα της ομάδας και στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Επιστρέφω στον ΑΟΝ Αστέρα να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα σε αυτή τη χρονιά-πρόκληση που επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 10 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ διοίκηση και προπονητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου, για μία ακόμη φορά. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, σε αυτή την ιδιαίτερη μα και δύσκολη χρονιά, όπου καλούμαστε να είμαστε προσεκτικοί και συνειδητοποιημένοι για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού»

Το βιογραφικό του Άννι Νεμπιάι

Ημερ. Γέννησης: 09/04/1994 - Θέση: Αμυντικός-Μέσος 2002-08 Ακαδημία ΑΟΝ Αστέρας 2008-10 Κεραυνός 2010-13 ΑΟΝ Αστέρας 2013-15 Κ19 Επισκοπής 2014-15(β) ΑΕΜ 2015-18 ΑΟΝ Αστέρας2 018-20 Ρεθυμνιακός 2019-20(β) ΑΟ Άρης1

* Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Άννι Νεμπιάι με τον πρόεδρο της ομάδας μας"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)