Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Σεφτέ στις μεταγραφές με Πυθαρούλη η Αναγέννηση Ιεράπετρας

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 10:53 Γράφτηκε από τον
Αναγέννηση Ιεράπετρας Αναγέννηση Ιεράπετρας

Την πρώτη μεταγραφική της κίνηση έκανε η Αναγέννηση Ιεράπετρας ανακοινώνοντας την απόκτηση του Στέλιου Πυθαρούλης.

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ συνεχίζει στο Λασίθι και στη Γ' Εθνική, αλλά όχι στον ΑΟΑΝ όπως την περσινή χρονιά, αλλά στην Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Ο 20χρονος παίκτης με θητεία σε Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΙ και ΑΟΑΝ είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία και την ποιότητα του την ομάδα της Ιεράπετρας στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αρχή των μεταγραφών με Πυθαρούλη Στέλιο !

Με τη φανέλα της αντρικής μας ομάδας θα αγωνίζεται ο Στέλιος Πυθαρούλης, ένα παιδί από τη πόλη μας. Ο Στέλιος, ένα ταλαντούχο παιδί, γεννημένος το 2000 θα βοηθήσει στην αμυντική γραμμή των Λιονταριών σαν αριστερό μπακ.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΟΦΙ , μεταπήδησε στον Ερμή  Ζωνιανών, επέστρεψε μετά στον ΟΦΙ,  και πέρυσι στο ΑΟΑΝ. Φέτος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν για την ομάδα μας. Η πρώτη μεταγραφή του σωματείου μας, ένα ντόπιο παιδί που είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει τα μέγιστα για να βοηθήσει  στους στόχους  που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά .

"Στέλιο καλωσόρισες στην οικογένεια των Λιονταριών, να έχεις μια όμορφη χρονιά μαζί μας, χωρίς τραυματισμούς και μόνο με επιτυχίες"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)