Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020

Εβδομάδα πρώτων εξελίξεων στον Αστέρα Ρεθύμνου!

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 11:05 Γράφτηκε από τον
ΗΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ

Η ανανέωση του Ηλία Ασπρομάτη και η παραμονή των συνεργατών του, το πρώτο μέλημα της Διοίκησης του Αστέρα Ρεθύμνου

Του Γιώργου Μαμζερίδη:

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας αναμένονται οι πρώτες σημαντικές εξελίξεις στον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική Αστέρα Ρεθύμνου. Αυτές όπως γίνεται κατανοητό θα αφορούν το τεχνικό τιμ που θα προετοιμάσει και στην συνέχεια θα καθοδηγήσει τους «κυανοκίτρινους» στον φετινό απαιτητικό Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την επιστροφή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Πρόθεση της διοίκησης όπως έχει διαμηνύσει ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Παπαδάκης, είναι να διατηρηθούν στις θέσεις τους ο προπονητής Ηλίας Ασπρομάτης, ο άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής Γιώργος Καλλιγιάννης, αλλά και ο γυμναστής τερματοφυλάκων Στέργιος Τυπάδης, που οδήγησαν αήττητο τον Αστέρα Ρεθύμνου στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΡ μετά από 18 χρόνια (2002) και στην συμμετοχή του ξανά στις Εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα ο Νίκος Παπαδάκης έχει πραγματοποιήσει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με τον έμπειρο τεχνικό για την ανανέωση της συνεργασίας τους για μια ακόμη χρονιά με το κλίμα να είναι καλό και το πέρας της εβδομάδας που διανύουμε να φέρει και το τελικό αποτέλεσμα στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία και για τους συνεργάτες του, αλλά και οι υπόλοιπες ενέργειες που θα αφορούν στις σχετικές ανανεώσεις στο υπάρχον ενεργό δυναμικό της ομάδας, αλλά και τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποιηθούν. Σύμφωνα πάντως με αυτό το κομμάτι, πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης των «κυανοκίτρινων» είναι το νεανικό συγκρότημα τους να μετέχει και στο νέο πρωτάθλημα, με τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν να είναι οι απόλυτα απαραίτητες για τις ανάγκες των υποχρεώσεων τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ