Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Έναρξη εργασιών για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου στον Ηρόδοτο

Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 17:37 Γράφτηκε από τον

Ξεκίνησαν σήμερα (8/4) οι εργασίες για την ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου καλτσέτο στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου. Είναι το πρώτο από τα έργα που σκοπεύει να υλοποιήσει στο γήπεδο η διοίκηση της ομάδας. 

Η νέα τροποποιημένη μελέτη περιλαμβάνει δύο γήπεδα 5Χ5 με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας, καινούργια δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και νέους πυλώνες, αλλαγή περίφραξης, αναβάθμιση των χώρων περιμετρικά του καλτσέτο, φύτευση, σημαντικές ανακατασκευές στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων και διάφορες άλλες εργασίες για συντήρηση και αναβάθμιση του χώρου των ακαδημιών μας.

Το έργο αναμένεται να τελειώσει εντός τεσσάρων μηνών, ώστε με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οι μικροί αστέρες του Ηροδότου να προπονούνται σε γήπεδα υπερσύγχρονα και εγκαταστάσεις πολύ βελτιωμένες.

Στην ανακοίνωση της επί του θέματος η διοίκηση του Ηροδότου αναφέρει: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του έργου, και επίσης να κάνουμε ειδική μνεία στον κύριο Γιάννη Σπυριδάκη Πολιτικό Μηχανικό από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την βοήθεια προς τον σύλλογο σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται, αλλά και την άψογη συνεργασία που έχουμε ως τώρα. Καλή αρχή λοιπόν…" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport