Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού;

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 13:48 Γράφτηκε από τον

Ο Ηρόδοτος μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, βρίσκεται στην πρώτη θέση με την Αναγέννηση Ιεράπετρας, έχοντας το απόλυτο με 6 βαθμούς.

Μετά το δύσκολο διπλό κόντρα στον Πόρο τη προηγούμενη Κυριακή είχε ως επακόλουθο, τη νίκη χθες απέναντι στον Ρεθυμνιακό, το οποίο δεδομένων των συνθηκών που πραγματοποιήθηκε αλλά και του αποτελέσματος του, μόνο χαμόγελα μπορούν να επιφέρουν στον σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού.

Αρχιτέκτονας αυτών των επιτυχιών είναι ο Ανδρέας Ξυδάκης, ο οποίος μέχρι στιγμής αν και υπηρεσιακός τεχνικός τα έχει καταφέρει στον απόλυτο βαθμό, αφού έχει κερδίσει τον σεβασμό των αποδυτηρίων, αλλά και τις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο έμπειρος προπονητής είχε εξ αρχής δύσκολο έργο, αφού μερικά 24ωρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος του ανατέθηκε μετά την αποχώρηση Νίκου Κουρμπανά, να πάρει τα ηνία του Ηροδότου και να τον καθοδηγήσει στις πρώτες αγωνιστικές προσωρινά.

Ωστόσο κάποιοι λένε ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, κι αυτό ενδέχεται να σκέφτεται ο πρόεδρος του Ηροδότου, Μιχάλης Γεωργιάδης ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και με την δουλειά του Ανδρέα Ξυδάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport