Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Ν. Κουρμπανάς στο Prismasport.gr: «Να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς»

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 12:47 Γράφτηκε από τον
Ν. Κουρμπανάς στο Prismasport.gr: «Να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς» Ν. Κουρμπανάς στο Prismasport.gr: «Να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς»

Δηλώσεις μία μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του από τον Ηρόδοτο, παραχώρησε στο Prismasport.gr ο Νίκος Κουρμπανάς.

Ο έμπειρος πλέον κόουτς του Ηροδότου μίλησε στο Prismasport.gr για τους στόχους των "κυανόλευκων" την φετινή χρονιά καθώς και για τους λόγους για τους οποίους θα βρίσκεται στο τιμόνι τους.

Ο Νίκος Κουρμπανάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση για την τιμή που του έκανε και να απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο νέος προπονητής του Ηροδότου, Νίκος Κουρμπανάς:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, για την τιμή που μου έκανε. Από την πρώτη μέρα θέλω να περάσω το μήνυμα, ότι εγώ και το προπονητικό team, εχοντας μεγάλη διάθεση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, για την ομάδα και τον κόσμο. Ο βασικός λόγος που ήρθα στον Ηρόδοτο, είναι ο ξεκάθαρος στόχος της διοίκησης που είναι κάτι το διαφορετικό και παράλληλα υψηλό. Η φιλοσοφία η δικιά μου ας την κωδικοποιήσουμε, είναι να έχουμε ταυτότητα στο αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί να φαίνεται στα λόγια, αλλά θέλουμε να έχουμε εξέλιξη σε όλους τους τομείς και κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς θα υπάρξουν αρκετοί, αλλά και στους πιο έμπειρους. Θα πρέπει να έχουμε θετικό κλίμα στα αποδυτήρια και αλληλοσεβασμό για να πετύχουμε όλα αυτά που θέλουμε. Θέλω ο κόσμος που ήδη γνωρίζω ότι είναι κοντά στην ομάδα, να δώσει ακόμα πιο βροντερό παρών στις αναμετρήσεις μας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport