Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ανεβάζει ρυθμούς για το ματς με την Α.Ε.ΕΚ ΣΥΝΚΑ

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020 10:47 Γράφτηκε από τον

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηροδότου για το Κυριακάτικο (12/1, 15.00) ματς με την Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

To Πρόγραμμα της Πέμπτης (9/1) περιλαμβάνει προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15.30 στο Κεντρικό Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού. Προπόνηση έγινε και το μεσημέρι της Τετάρτης (8/1), όπου αφιερώθηκε στην ταχυδύναμη, μια άσκηση πρώτων επαφών, ενώ έγινε και ένα παιχνίδι κατοχής.

Την Παρασκευή (10/1) θα γίνει και πάλι μεσημεριανή (15.30) προπόνηση. Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (12/1) θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (11/1) με πρωϊνή (9.30) προπόνηση. 

Ευχαριστήριο σε Ντελία και Παπουτσίδάκη 

Παράλληλα η διοίκηση του Ηροδότου σε ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Νικήτα Ντελία και Αντώνιο Παπουτσιδάκη για την προσφορά τους στο σωματείο. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η Διοίκηση του Ηροδότου , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές, Ντελία Νικήτα και Παπουτσιδάκη Αντώνιο , τόσο για την προσφορά τους στον σύλλογο , αλλά κυρίως για το ήθος και την συνέπεια τους και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όποια ομάδα και εάν επιλέξουν να αγωνιστούν." 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)