Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κλειστό για λόγους ασφαλείας το γήπεδο «Γιάννης Σκουρέλλος»

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 10:44 Γράφτηκε από τον

Κλειστό θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας το γήπεδο "Γιάννης Σκουρέλλος" έπειτα από της ζημιές που υπέστη από την κακοκαιρία, με αποκορύφωμα την πτώση του πυλώνα. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος, ο πυλώνας απομακρύνθηκε ενώ ο αποκαταστάθηκε ο φωτισμός στους υπόλοιπους, ωστόσο κατέρρευσε τμήμα της ανατολικής περίφραξης που βρίσκονται πίσω από τα γκολποστ. Παράλληλα ενημερώνει η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ότι δεν επηρεάζονται οι προπονήσεις των ακαδημιών...ενώ απευθύνει έκκληση στις αρχές ωστόσο να εξυπηρετηθούν τα 7 σωματεία που προπονούνταν στο "Γ. Σκουρέλλος"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω των εκτεταμενων ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στο γηπ. Γιάννης Σκουρέλλος και μέχρι αποκαταστασης, θα παραμείνει κλειστό.

Ήδη αποκρυνθηκε ο πυλωνας, αποκατασταθηκε ο φωτισμός, στους άλλους πυλώνες, όμως στην συνέχεια κατέρρευσε τμήμα της ανατολικής περίφραξης...πίσω από τα γκολποστ. Κατόπιν αυτών η Διοίκηση αποφάσισε για λόγους ασφαλείας να κλείσει το γήπεδο για αγώνες και προπονήσεις όλων των ομάδων,μεχρι από καταστάσεως των προβλημάτων και συνεπειών της ζημιάς, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση στις αρχές για βοήθεια ώστε 7 αθλητικά σωματεία να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται στον χώρο.

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών δεν επηρεάζονται και εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9/1/2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)