Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Βροχή τα συλλυπητήρια για τον Β .Τζανή

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 20:40 Γράφτηκε από τον

Δύσκολες ώρες για τον ποδοσφαιριστή του Γιούχτα Μηνά Τζανή καθώς θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Βασίλη (Δείτε εδώ).
Αρκετές ομάδες εξέδωσαν συλληπητηριες ανακοινώσεις.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις.

Poa atsalenio

Ο Μηνάς Τζανής (καθώς και σύσσωμη η οικογένεια του), ''γέννημα-θρέμμα'' της αγαπημένης μας ομάδας, αλλά και προσωπικός μας φίλος συνάμα, δυστυχώς πριν από λίγο, θρηνεί την απώλεια του πατέρα του, Βασίλη.
Να είστε όλοι καλά Μηνά, να τον θυμάστε !

Ρωμανός

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τού Μηνα Τζανη για τον θάνατο τού πατέρα του Βασίλη και εύχεται καλό παράδεισο και να παραμείνει αιώνια η μνήμη του.

Γιούχτας

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του Γιούχτα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές ΠΟΑ 

 

Σύσσωμοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Μηνά Τζανη για τον θάνατο του πατέρα του.

ΠΟΑ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του ΠΟΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην παίκτη της ομάδας Μηνά Τζανή και στους οικείους του για το χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γ.Σ Εργοτέλης

 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Μηνά Τζανή και την οικογένειά του, για τον θάνατο του πατέρα του Βασίλη.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΠΟΡΟΣ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές και η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στον ποδοσφαιριστή Μηνά Τζανή για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, να είσαι γερός και δυνατός Μηνά να τον θυμάσαι.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)